Στην 1η Συνάντηση Χορωδιών που διοργάνωσε με επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρόκου Κοζάνης ”Ιωακείμ Λιούλιας” συμμετείχε η Μικτή Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης την Παρασκευή 11 Μαϊού 2018.
Στην χορωδιακή συνάντηση συμμετείχαν πέντε αξιόλογες χορωδίες:Η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Γονέων και φίλων Μουσικού σχολείου Πτολεμαΐδας,η Χορωδία Θράκικης Εστία Εορδαίας ”Ο Αρχιγένης”,η Χορωδία Πνευματικού Συλλόγου Καμβουνίων Μεσσιαννής  ”Ο Αγίος Αθανάσιος”,η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρόκου Κοζάνης και η Μικτή Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης. Οι χορωδοί με τα τραγούδια τους ενθουσίασαν το φιλόμουσο κοινό της Κοζάνης,που ανάμεσα τους ήταν και πολλοί απόδημοι Τσαριτσανιώτες από την περιοχή που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων ” GARDEN HALL”  όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.
Η μικτή Χορωδία του Συλλόγου παρουσίασε ένα πρόγραμμα με τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών(Θεοδωράκη,Χατζηδάκι,Λόϊζου) με την συνοδεία πιάνου και τρομπέτας.Στο πιάνο συνόδευε ο Κώστας Αντωνίου και στην Τρομπέτα ο Νικόλας Πάσχος. Την Διεύθυνση της Χορωδίας είχε η μαέστρος Πάσχου Αλίνα.
Τα μέλη της Χορωδίας αλλά και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία πριν την Χορωδιακή Συνάντηση να επισκεφτούν την πόλη του Κρόκου.

[wpg_thumb]

Θέματα #εμφάνιση #ΚΡΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ #Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης #ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ #χορωδία