Γιατί διαφημίζει ο κ. Ευαγγέλου νέους χώρους άθλησης πριν ακόμη ολοκληρωθούν…;

Σε αρχικό στάδιο κατασκευής βρίσκονται οι νέοι χώροι άθλησης στην περιοχή του ΚΤΕΛ Ελασσόνας, ωστόσο ο Δήμαρχος Ελασσόνας έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τους δημότες ότι σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν νέα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ στην περιοχή, για να μη βιαστούν να κρίνουν αρνητικά την δημοτική αρχή για ανυπαρξία έργων.
Βρισκόμαστε ήδη 1 χρόνο πριν τις εκλογές και ο κ. Ν. Ευαγγέλου θέλει από τη μια να παρουσιάσει έργο στους ψηφοφόρους και από την άλλη να αποτρέψει επίδοξους αμφισβητίες μέσα από την παράταξή του.
Ο καιρός θα δείξει σε ποιο από τα δύο θα τα καταφέρει καλύτερα…

 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Ελασσόνας:

Στα έργα που πραγματοποιούνται στον αθλητικό χώρου του γηπέδου, έναντι του ΚΤΕΛ Ελασσόνας, βρέθηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, ο οποίος, αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ολοκληρώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα όλες οι παρεμβάσεις στο γήπεδο έναντι των ΚΤΕΛ, το οποίο πλέον, εκτός από χρήση ποδοσφαίρου, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις ανάγκες μπάσκετ και βόλεϊ, ενώ η δημιουργία του στίβου θα δώσει την δυνατότητα άθλησης σε όλους τους μαθητές, αλλά και σε όλους τους δημότες το απόγευμα.

Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας έτσι ώστε να παραδώσουμε στους δημότες της Ελασσόνας νέους, σύγχρονους, χώρους άθλησης, γιατί ο αθλητισμός είναι ζωή.

 

[wpg_thumb]

Add Comment