Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρήσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση DETROP 2018

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετάσχει στην 27η Διεθνή Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας DETROP boutique 2018 που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 24-26 Φεβρουαρίου 2018.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις οινοποιητικές και τυροκομικές, καθώς υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος εκθεσιακός χώρος, αλλά και σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους υπολοίπους κλάδους που συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση και δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα επιμελητήρια Λάρισας και Τρικάλων έχει αποφασίσει να επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής για την ενοικίαση ενός ομαδικού περιπτέρου. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναλαμβάνει την ενοικίαση του χώρου αυτού, τη διαμόρφωση του χώρου, ενώ ο εκθέτης βαρύνεται με τα μεταφορικά κλπ έξοδα μετάβασης του στην έκθεση.
Εφόσον επικυρωθεί η πρόθεση της συμμετοχής της, τότε θα οριστικοποιηθεί και η κατάταξη – λίστα των υποψήφιων εκθετών βάσει των κριτηρίων επιλογής:
1) η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της,
2) να δοθεί προτεραιότητα σε συνεταιρισμούς, συλλόγους, ομάδες παραγωγών
3) να εκπροσωπηθούν όσο το δυνατό περισσότερες Περιφερειακές Ενότητες
4) να προηγηθούν οι εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα σε περίπτερο της Περιφέρειας σε προηγούμενες εκθέσεις
Ως εκ τούτου καλούνται οι επιχειρήσεις του κλάδου, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την 2/2/2018 με αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@thessaly.gov.gr ή στο fax της υπηρεσίας 2413506170. Η διαμορφωμένη τιμή για τον κάθε εκθέτη ανέρχεται στο ποσό των 220Ε πλέον ΦΠΑ (αυτό σημαίνει 33% συμμετοχή στο συνολικό κόστος). Ο κάθε εκθέτης θα έχει στη διάθεσή του χώρο 6 τ.μ.
(Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης).
Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από:
1) παραστατικά που αποδεικνύουν ότι η επιχείρηση παράγει είτε τυποποιεί το προϊόν της εντός της Θεσσαλίας (π.χ άδεια λειτουργίας σε ισχύ, τιμολόγια ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ότι η παραγωγή ή η τυποποίηση γίνεται στη Θεσσαλία )
2) την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο και σφραγισμένη με την σφραγίδα της επιχείρησης
Στην Διεθνή Έκθεση DETROP 2018 δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων μεταξύ των παραγωγών και των μεγάλων επιχειρήσεων. Οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με μεγάλες επιχειρήσεις του εξωτερικού και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες (μέσω b2b συναντήσεων), με σκοπό την ανάπτυξη και την βελτίωση των καναλιών διανομής των προϊόντων τους.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Περιφέρεια Θεσσαλίας – Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας κ. Λαδόπουλου Γιώργου τηλ: 2413506302-2413506301

Add Comment