“Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση όλων σήμερα στον αγώνα ανάβασης στην Ελασσόνα, που προέβαλε με μοναδικό τρόπο, το πολιτιστικό και αθλητικό ιδεώδες, εναρμονισμένο με την ψυχή του Έλληνα”.

Με αυτά τα λόγια ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες, που στήριξαν και ενίσχυσαν, όπως και Ο ίδιος, με την παρουσία τους το θεσμό της “2ης Ανάβασης Ελασσόνας”.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης, βράβευσε τους νικητές του αγώνα, τιμώντάς τους για την αθλητική Παιδεία που επέδειξαν μέσα από τις μοναδικές διαδρομές που ακολούθησαν, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, και τις “δυνάμεις” της σε τουρισμό και τοπική οικονομία.

“Η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, χτύπησε δυνατά σήμερα, και έστειλε μηνύματα για ελπιδοφόρες προσδοκίες ανάπτυξης και εξέλιξης για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Λάρισας και του μαγνητικού Ολύμπου” δήλωσε ο Βουλευτής Λάρισας που συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση.

[wpg_thumb]

Θέματα #αγώνας #ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ #βουλευτής #ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ