Αστ. Ροντούλης: «Ο Όλυμπος δεν είναι …ΠΑΣΟΚ!»

«ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΟΛΙΣΘΗΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ»

Του Γιάννη Μουκίδη

Για «ολίσθημα του δημάρχου Ελασσόνας» έκανε λόγο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αστ. Ροντούλης, χθες το πρωί στην Ελασσόνα, στον σύντομο χαιρετισμό του στην ημερίδα για τον Πρωτογενή Τομέα. Ο κ. Ροντούλης αρχικά στάθηκε στην Υποεπιτροπή Ορεινών και Νησιωτικών Περιοχών Της Βουλής με πρόεδρο την πρώην υφυπουργό Άντζελα Γκερέκου, που δεν κάλεσε αρχικά τους εκπροσώπους φορέων της Λάρισας στη συνεδρίαση της με αντικείμενο την ανάπτυξη του Ολύμπου.
Ο κ. υφυπουργός Αγροτ. Ανάπτυξης επεσήμανε με έμφαση: «Εκεί …μας ξέχασαν! Κλήθηκε μόνο η Πιερία. Ο Όλυμπος είναι και από την εδώ πλευρά. Μέγα ολίσθημα που διορθώθηκε…».
Και ο κ. Ροντούλης συνέχισε, εμφανώς ενοχλημένος:
«Ανάλογο του ολισθήματος της κ. Γκερέκου ήταν και το ολίσθημα του δημάρχου Ελασσόνας κ. Γ. Πασχόπουλου, που ενημέρωσε τον κ. Σαχινίδη και τον κ. Έξαρχο. Ο Όλυμπος αφορά όλους μας. Ο Όλυμπος δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Να σταματήσουν οι ενδοπασοκικές συνεννοήσεις. Ως δήμαρχος Ελασσόνας όφειλε να πάρει ένα τηλέφωνο. Ανεξάρτητα από χρώματα και κόμματα έπρεπε να ενημερωθούν όλοι. Ήταν ατυχής ο χειρισμός εκ μέρους του δημάρχου. Δεν είχε πρόθεση κατά κανένα τρόπο. Τρέφω μεγάλη αγάπη στον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Πασχόπουλο, και έχουμε άριστη συνεργασία μέχρι τώρα. Ο ατυχής χειρισμός του δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις. Δεν υπήρχε πρόθεση, ήταν μια λάθος ενέργεια, και εύχομαι να μην ξαναγίνει…».
Πάντως, λίγο πριν κλείσει τον χαιρετισμό του, ο κ. Ροντούλης υπογράμμισε ότι, σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας, θα διοργανωθεί ημερίδα για τον κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής, δηλώνοντας ότι «ο ατυχής χειρισμός του δημάρχου Ελασσόνας να μη ληφθεί υπόψη…».

Add Comment