Ν. Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Πληρώνονται οι αποζημιώσεις για το πρόγραμμα δασώσεων

Σε επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος με τον αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αποστολάκη ,σχετικά με τις αποζημιώσεις δασώσεων, αναφέρει τα εξής :

«Μετά την τροποποίηση της μηχανογραφικής εφαρμογής στο πληροφοριακό σύστημα, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ,μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ ,ανέθεσε στα κατά τόπους Δασαρχεία και Διευθύνσεις Δασών, που είναι φορείς υλοποίησης, να εισάγουν τα απαραίτητα στοιχεία όσων είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Πρώτη Δάσωση Γεωργικών Γαιών», του Μέτρου 221,προκειμένου να αποζημειωθούν .
O αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ διαβεβαίωσε τον κ. Παπαδόπουλο ,ότι οι πληρωμές αποζημιώσεων υπολοίπων 2014 και 2015 θα πραγματοποιηθούν αρχές Σεπτεμβρίου ,αφού έχουν ήδη καταχωρηθεί όλα τα στοιχεία από τα κατά τόπους Δασαρχεία και Διευθύνσεις Δασών του Νομού Λάρισας .
Πληροφορίες από «καλοπληρωμένα κέντρα παραπληροφόρησης» ότι ο χρόνος καταβολής των αποζημιώσεων είναι «άγνωστος» δεν ευσταθούν, παρά μόνο σύγχυση και ανησυχία προκαλούν στον αγροτικό κόσμο.
Η κυβέρνηση με άοκνες και αθόρυβες πολιτικές πρωτοβουλίες στηρίζει το αγροτικό εισόδημα, διορθώνοντας παθογένειες και καθυστερήσεις του παρελθόντος .

Add Comment