Στην Καλλιθέα Ελασσόνας και στη Δολίχη ο βουλευτής Γ. Κατσιαντώνης

‘Όπως πάντα συνεπής…. και υποστηρικτής της ανάδειξης της πλούσιας παράδοσης του τόπου μας ο Βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης έδωσε το παρόν στο “27ο Αντάμωμα Καλλιθιωτών” στην Καλλιθέα Ολύμπου.
“Είμαι χαρούμενος που στην περιοχή μας αναδεικνύουμε σε κάθε μας βήμα… την πολιτιστική μας παιδεία… Έτσι εμπνέουμε τα παιδιά μας να κρατούν…”ζωντανά”… τα ήθη και τα έθιμα μας… Είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον” τόνισε ο Γιώργος Κατσιαντώνης που συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και όσους στήριξαν το μεγάλο Αντάμωμα στην Καλλιθέα.
Συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλιθέας Ολύμπου για την άψογη διοργάνωση , αλλά και τους συλλόγους Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας “ο Κατσαντώνης” και των Ποντίων που ανέδειξαν τον πολιτισμό μέσα από τα δρώμενα που παρουσίασαν.

Ο Κατσιαντώνης στη Δολίχη Ελασσόνας παραμονή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος

Με χαρά και μετά από πρόσκληση του Προέδρου της τοπικής Κοινότητας Δολίχης Ελασσόνας Βαγγέλη Τσακνάκη, παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τη γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης.
“Η Δολίχη γιορτάζει…. Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος να ευλογεί τους κατοίκους της περιοχής. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους παραγωγούς που ενισχύουν την τοπική οικονομία… Έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα τους σε κάθε δυσκολία και να παρεμβαίνουμε σε κάθε εμπόδιο για την επιβίωση τους” ήταν τα λόγια του Γιώργου Κατσιαντώνη με τον πρόεδρο και τους κατοίκους της περιοχής, στην εκδήλωση που έγινε στην πλατεία του χωριού μετά τον Εσπερινό στο Βυζαντινό Ναό της Δολίχης.

Γιώργος Κατσιαντώνης σε Τσακαλώτο για φορολογία κρασιού : «Και φόροι… και λαθρεμπόριο πάει πολύ…. Οι “διακρίσεις” σας στις αποτυχίες καλά κρατούν…»

Την άμεση κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί…. που έχει «χτυπήσει» οικονομικά τον κλάδο της οινικής αγοράς, αφού από τη μέρα της ψήφισης του, τα έσοδα δεν έπιασαν ούτε το 1/3 των στόχων της κυβέρνησης…. με το λαθρεμπόριο να «ανθεί» και τα προβλήματα να μεγαλώνουν τραγικά για τους παραγωγούς και ενόψει του τρύγου, επισημαίνει με ερώτηση του προς τον Υπουργό Oικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.

Η πρόσφατη επιστολή για την «μαύρη» κατάσταση στον Αμπελοοινικό κλάδο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, διά του Προέδρου της Αχιλλέα Νταβέλη προς το Υπουργείο Οικονομικών, είναι «επείγουσα προς έναρξη των διαδικασιών για κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί, ώστε να εκλείψουν τα προβλήματα που οδηγούν σε οικονομικό μαρασμό την οινική αγορά» τονίζει στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο Γιώργος Κατσιαντώνης , αναφερόμενος μάλιστα σε χαρακτηριστικό σημείο της καταγγελίας που λέει ότι “από τη στιγμή που εφαρμόστηκε ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί, έχει παρατηρηθεί τεράστια γραφειοκρατία στους παραγωγούς και στο σύστημα διακίνησης, έχει αυξηθεί το λαθρεμπόριο οίνου και έχει ο κλάδος της οινικής αγοράς έχει οδηγηθεί σε απελπιστική κατάσταση»

“Καταπέλτης” Κατσιαντώνης σε Βούτση: Επιχειρείτε να “τουρκέψετε” τον ελληνικό λαό Παραμονή Δεκαπενταύγουστου… και δε μετανοείτε!!!

Οι “εμπρηστικές” δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής περί….”Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας” σε μια χώρα που στηρίζεται στην πίστη της, και έχυσε αίμα για αυτή…. στους αγώνες που έδωσαν οι πρόγονοι μας, προκαλεί τουλάχιστον αηδία στον ελληνικό λαό, και έκδηλο κίνδυνο για το που οδεύει αυτή η χώρα μετά την παράλογη αποκάλυψη του “άπιστου Θωμά” – που αποτελεί τον τρίτο στην τάξη πολιτειακό παράγοντα- περί μη αναγνώρισης του τρίπτυχου της ελληνικής ιστορίας και της καρδιάς μας, “Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”.
Καταργήσατε τα πάντα στην Ελλάδα κ. Βούτση εσείς και η κυβέρνηση σας, πάτε τώρα να καταργήσετε και την θρησκεία μας; Που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ελληνικό λαό; Με τη ψυχή του; Με την ελπίδα του; Θα σας στεναχωρήσω αλλά αυτό δε θα το καταφέρετε! Και ξέρετε γιατί; Ο Έλληνας μπορεί να πιστεύετε ότι έχει μνήμη χρυσόψαρου, μπορεί να αντέχει να νιώθει καθημερινά στο «πετσί» του τα “δεσμά σας”… η πίστη του όμως είναι η “ασπίδα” του σε όλους τους “κεραυνούς” που του στέλνετε για να αφανίσετε αυτή τη χώρα.
Και η “ασπίδα” αυτή είναι “ατσάλινη” εδώ και αιώνες… σύμμαχος στις μάχες των προγόνων μας… που μετά τις δηλώσεις σας “τρίζουν τα κόκκαλα τους”.
Βρισκόμαστε Παραμονή Δεκαπενταύγουστου… γιορτή της Παναγίας… Μετανοήστε κ. Πρόεδρε της Βουλής και αποδεχτείτε το λάθος σας…. Άλλωστε βλέπετε ότι ακόμη και οι σύμμαχοι σας στην κυβέρνηση …γυρίζουν εναντίον σας μετά το παραλήρημα σας…. Μετανοήστε και ασχοληθείτε επιτέλους με τα προβλήματα του κόσμου που “πνίγεται από τη θηλιά” σας καθημερινά….

Add Comment