Χαρακόπουλος από το Δρυμό Ελασσόνας: Μπορούμε και πάλι να σταθούμε στα πόδια μας!

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στον Δρυμό Ελασσόνας για τον πολιούχο του χωριού Προφήτη Ηλία παραβρέθηκε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος. Ο Θεσσαλός πολιτικός αρχικά είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόσκληση, λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, καθώς θα συζητούνταν επίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα για τα φαινόμενα βίας και τις καταλήψεις δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων από γνωστούς αγνώστους. Ωστόσο, ο κ. Τόσκας δήλωσε «κόλλημα» και δεν προσήλθε στη Βουλή στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, και έτσι τελικά κατέστη δυνατόν ο κ. Χαρακόπουλος να συνεορτάσει με τους κατοίκους του Δρυμού.
Μετά τον πανηγυρικό εσπερινό στον οποίο προέστη ο μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον δήμαρχο κ. Νίκο Ευαγγέλου και συνεργάτες του στελέχη της δημοτικής αρχής, καθώς και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας της ΝΔ κ. Δημήτρη Δριστέλα είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, αλλά και προβληματισμούς για την πορεία του τόπου, με κατοίκους του χωριού, όπως και πολίτες που έλκουν καταγωγή από το Δρυμό και ανέβηκαν στο χωριό τους για τη λαμπρή πανήγυρη. Το μήνυμα που εξέπεμψε στις επαφές του ο κ. Χαρακόπουλος είναι ότι «μπορούμε και πάλι να σταθούμε στα πόδια μας και η χώρα να έχει καλύτερο μέλλον αρκεί να κάνουμε σωστές επιλογές, διδαγμένοι από την περιπέτεια του λαϊκισμού». 
Ο Λαρισαίος βουλευτής συνεχάρη για την άρτια διοργάνωση τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού κ. Κώστα Γκουγκουλόπουλο, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Παναγιώτη Αρσένη και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία των εκδηλώσεων.

Add Comment