Πλειοδοτικός διαγωνισμός βοσκής 2.200 στρ. από τον Ομαδικό Αμπελώνα

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ- ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟΥ- ΑΕΤΟΡΑΧΗΣ
«Η ΜΕΛΟΥΝΑ ΟΛΥΜΠΟΥ» ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
Τσαριτσάνη Ελασσόνας, ΤΚ. 40200
Τ. 2493081333, 6974902410
e- mail: melounaolympou@gmail.com
melounaolympou.blogspot.gr

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ομαδικών Καλλιεργειών Τσαριτσάνης – Στεφανόβουνου- Αετοράχης» και με διακριτικό τίτλο «ΑΣΟΚ Μελούνα Ολύμπου» – ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, σύμφωνα και με ληφθείσα ήδη απόφαση του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου αυτού, πρόκειται να ενεργήσει στη διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού βοσκής δύο χιλιάδων διακοσίων (2.200) στρεμμάτων περίπου που κατέχει και αξιοποιεί ο ίδιος για λογαριασμό των μελών του.
Η συγκεκριμένη έκταση βρίσκεται στη θέση «Μελούνα» των κτηματικών περιφερειών Τσαριτσάνης και Στεφανοβούνου.
Για το σκοπό αυτό θα συνάψει Σύμβαση με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, με κριτήριο την καλύτερη τιμή προσφοράς, η οποία θα έχει διάρκεια μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.
Η οικονομική προσφορά θα αναγράφει ως αμοιβή το ποσό ανά στρέμμα.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν μέχρι την Τετάρτη, 12/7/2017 και ώρα 09:30 σφραγισμένη προσφορά, στο γραφείο της έδρας του Συνεταιρισμού.
Μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας, οι προσφορές που θα υποβληθούν θα θεωρηθούν εκπρόθεσμες και θα απορριφθούν.
Οι προσφορές θα αξιολογηθούν από τον Εκκαθαριστή και την Επιτροπή Αξιολόγησης. Το άνοιγμα των σφραγισμένων προσφορών θα γίνει, παρουσία και των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών, εφόσον το επιθυμούν, την Τετάρτη, 12/7/2017 και ώρα 10:00. H ανάθεση της παροχής υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ του Εκκαθαριστή του Συνεταιρισμού και του αναδόχου επιχειρηματία.
Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονικές εφημερίδες της ευρύτερης περιοχής της έδρας του Συνεταιρισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2493081333 και 6974902410 (κ. Μουλτσιάς).

Τσαριτσάνη, 06/07/2017
Ο Εκκαθαριστής
Αργύριος Γ. Χαδούλης

Add Comment