Γιώργος Κατσιαντώνης για σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ κοριτσιών :” Κυριάρχησε” η αθλητική παιδεία και στις δύο ομάδες !

Την αγάπη του για τον αθλητισμό και την σημαντικότητα που αποδίδει στις αξίες του, έδειξε και σήμερα ο Γιώργος Κατσιαντώνης που παρακολούθησε τον τελικό βόλεϊ κοριτσιών στο κλειστό του Αλκαζάρ, μεταξύ του 4ου Γενικού Λυκείου Λάρισας και του 1ου ΓΕΛ Ελασσόνας .
Ο Βουλευτής Λάρισας έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αθλητική παιδεία που επιδεικνύουν στον αγωνιστικό χώρο, προβάλλοντας πέρα από τις ικανότητες τους, ήθος και ομαδικότητα, “όπλα” σημαντικά για το μέλλον του υγιούς αθλητισμού.
Συνεχάρη όμως και του γονείς των κοριτσιών που αγωνίστηκαν αλλά και τους προπονητές των δύο ομάδων για τις γερές βάσεις που δίνουν στα παιδιά από τα σχολικά τους χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “ο αθλητισμός είναι σχολείο που αν… χτιστεί… πάνω σε άτρωτα θεμέλια… θα αξιώσει τα παιδιά του με μια λαμπρή εξέλιξη… και μελλοντικά θα τους επιβραβεύσει με αξίες και δύναμη σε κάθε φάση της ζωή τους”

[wpg_thumb]

Γιώργος Κατσιαντώνης σε Αναπληρωτή Διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας: “Σέβεστε τον Έλληνα πολίτη… με τις παρεμβάσεις σας για ποιοτικές υπηρεσίες”

Οι στόχοι αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μέσα από πρωτοβουλίες για επενδύσεις και καινοτομίες, ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης του Βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργου Κατσιαντώνη με τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Λιόλιο.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης που επισκέφτηκε τον αναπληρωτή διοικητή στο γραφείο του, μίλησε για ένα νοσοκομείο που αποτελεί σημείο αναφοράς για ασθενείς από όλη την Κεντρική Ελλάδα, παρά τις τραγικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικό εξοπλισμό και ενημερώθηκε για τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Δημήτρης Λιόλιος στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει για να γίνουν ποιοτικότερες οι παρεχόμενες υπηρεσίες.
Ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ενημέρωσε το Βουλευτή Λάρισας ότι πέρα από τον σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας μαγνητικό τομογράφο που λειτουργεί στο νοσοκομείο, σύντομα θα εγκατασταθεί και ο εξοπλισμός για την αναβάθμιση του χειρουργικού τομέα, της ΜΕΘ, της Ουρολογικής και της Καρδιολογικής Κλινικής ενώ έχει υποβληθεί αίτημα για έγκριση κονδυλίων μέσω ΕΣΠΑ για βελτίωση και άλλων μονάδων του Νοσοκομείου.

“Διαθέτετε δυναμισμό, θέληση και ευαισθησία… και ξέρω ότι παρεμβαίνετε συνεχώς για να εγκριθούν τα κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να αντικατασταθούν τα… γερασμένα μηχανήματα από νέα με σκοπό την… εύστοχη διάγνωση στις εξετάσεις των ασθενών” επεσήμανε ο Βουλευτής Λάρισας που δήλωσε στο διοικητή έτοιμος να παρέμβει από τη δική του θέση για να λυθεί εγκαίρως το σοβαρό αυτό θέμα που έχει να κάνει με ότι πιο σημαντικότερο για τον άνθρωπο… το δικαίωμα του στην υγεία μέσα από…. αξιοπρεπείς υπηρεσίες.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης αναφέρθηκε και στο…. φιλότιμο που διαθέτουν γιατροί, νοσηλευτές και το υπόλοιπο δυναμικό του νοσοκομείου για να παρέχουν τα μέγιστα στους ασθενείς, παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε ανθρώπινους πόρους και έδωσε τα συγχαρητήρια στο Δημήτρη Λιόλιο για την άρτια και σημαντική για τον κάθε ασθενή ψυχική δύναμη που παρέχουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου στην εποχή της δύσκολης οικονομικής κρίσης που ζούμε.

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Γιορτής της 25ης Μαρτίου στον Τύρναβο έδωσε το παρών ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.
Κατέθεσε με υπερηφάνεια και τιμή στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων Αγωνιστών και στη συνέχεια παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση.

Το μήνυμα του Γιώργου Κατσιαντώνη για τη σημερινή διπλή γιορτή των Ελλήνων είναι το εξής:

Οι αγωνιστές της Επανάστασης του 1821 παρέδωσαν σε εμάς δίνοντας το αίμα τους μια βαριά ιστορική παρακαταθήκη, ένα αιώνιο συμβόλαιο για τις νέες γενιές, ότι η ελευθερία επιβάλλει ενότητα, αδερφοσύνη, ομοψυχία, διαρκή αγώνα…συλλογικό όραμα…για να βλέπουμε τη σημαία μας να κυματίζει πάντα ψηλά….

Τα λόγια του στρατηγού Γιάννη Μακρυγιάννη πρέπει να “ηχούν” δυνατά κάθε μέρα στο μυαλό μας…στην καρδιά μας….”Χωρίς αρετή και πόνο εις την πατρίδα και πίστη εις την θρησκεία…έθνη δεν υπάρχουν….Τούτη την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί και αμαθείς και πλούσιοι και φτωχοί, και πολιτικοί και στρατιωτικοί…Το λοιπόν δουλέψαμε όλοι μαζί, να τη φυλάμε και όλοι μαζί…και να μη λέγη ούτε ο δυνατός “εγώ”, ούτε ο αδύνατος.Ξέρετε πότε να λέγη Ο καθείς “εγώ”; Όταν αγωνιστή μόνος του και φκειάση ή χαλάση να λέγη εγώ…Όταν όμως αγωνίζονται πολλοί τότε να λέμε “εμείς”…

Οφείλουμε λοιπόν να μη λησμονήσουμε τις κατακτήσεις των προγόνων μας…Να εμπιστευτούμε τη δύναμη μας…Και να αγωνιστούμε για την πατρίδα μας…Να ορθώσουμε τις αξίες μας ψηλά…Να πιστέψουμε στη Δημοκρατία μας…και να αγωνιστούμε για ένα μέλλον φωτεινό…Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε για την Ελλάδα μας…το καμάρι μας…!!!

Χρόνια πολλά Έλληνες!!!!

Θέματα #ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ #ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 #παρεμβάσεις #ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ #συναντήσεις