Τιμήθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ε. στη βασιλόπιτα του συλλόγου

του Γιάννη Μουκίδη

Την βασιλόπιτα του 2017 έκοψε ο Π.Ο. Ελασσόνας(διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές), στο καφέ “De Facto”, με ευχές για καλύτερες ημέρες και επιτυχίες στη νέα χρονιά που «τρέχει», αλλά και με αναφορές στο πλούσιο παρελθόν της ομάδας, που χάρισε παλαιότερα ιδιαίτερες συγκινήσεις στους φιλάθλους της περιοχής και όχι μόνο.
Σε σύντομη τοποθέτηση, ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Παλάγκας τόνισε πως μετά από δέκα χρόνια ξαναμπαίνουν σιγά σιγά οι βάσεις για κάτι καλό στον ΠΟΕ .
Μιλώντας, ο προπονητής του ΠΟΕ Αλέκος Αλεξανδρής υπενθύμισε πως δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει την ομάδα στις δύσκολες στιγμές και πρέπει όλοι να το δείχνουμε με πράξεις και όχι πια με λόγια, με πράξεις στο άμεσο μέλλον.
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, που ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αλέξανδρος Ρουμπιές, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε για ένα 2017 με νίκες και επιτυχίες.
Στη συνέχεια, τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ε. Βαγγέλης Τσότσας, Γιάννης Γκαλίτσιος, Βασίλης Γαβριήλ, Γιάννης Θώμας, Γιάννης Αλεξούλης, Ζαχαρίας Σκρέτας, που τους δόθηκε αναμνηστικά η φανέλα με τον αριθμό που είχαν αγωνιστεί παλαιότερα στον ιστορικό Π.Ο.Ε.
[wpg_thumb]
Όλοι τους, με έκδηλη τη συγκίνηση αλλά και την αγωνία τους για το μέλλον του Π.Ο.Ε., έκαναν σύντομες αναφορές στην πλούσια ιστορία της ομάδας και σε μεγάλες επιτυχίες της σε παλαιότερες εποχές, και έστειλαν μήνυμα πως αυτή η ομάδα επιβάλλεται να ξαναγίνει μεγάλη.
Τα 2 φλουριά της βασιλόπιτας αντιστοιχούσαν σε 2 ρολόγια – δώρα που προσέφερε το κοσμηματοπωλείο της Άννας Γάτσα.
Στην όμορφη γιορτή του Π.Ο.Ε. παραβρέθηκαν:
Ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας Διονύσης Μπαλούκας, Δημήτρης Λέκκας, Γιώργος Παπαευθυμίου, Γιάννης Χαλκίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γάτσας, ο πρ. έπαρχος Ελασσόνας Ζήσης Γιώτσας, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλλα Μπίζιου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ελασσόνας Δημ. Δριστέλας, ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Λάρισας Μιχ. Τολίκας, το μέλος της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Θανάσης Μπαρλαγιάννης, το μέλος της διοίκησης της Ε.Π.Σ. Λάρισας Τέλης Γκούμας, ο παλιός διαιτητής Κώστας Κουρδής, ο χορηγός Περικλής Τσιόγκας, ο πρ. πρόεδρος του ΠΟΕ Κώστας Σιδερόπουλος, φίλαθλοι, κ.ά.

Add Comment