Χειροκροτήματα για τα Μουσικά Σύνολα της Μουσικής Σχολής Ελασσόνας

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Του Γιάννη Μουκίδη

Με μεγάλη επιτυχία, και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τα μουσικά σύνολα της Μουσικής Σχολής Ελασσόνας «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΒΕΣ» εμφανίστηκαν στη Λάρισα, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές για την σοβαρή και ποιοτική δουλειά τους.
H Παιδική Χορωδία της «Μουσικής Σχολής Ελασσόνας «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΒΕΣ» υπό τη διεύθυνση της Ευλαμπίας Ντούλα συμμετείχε μετά από πρόσκληση, στην παρουσίαση της ετήσιας έκδοσης της Πνευματικής Λάρισας της Ένωσης Λογοτεχνών και Συγγραφέων Λάρισας-ΕΛΟΣΥΛ, που πραγματοποιήθηκε στα μέσα του περασμένου μήνα, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο. Η ετήσια έκδοση της ΕΛΟΣΥΛ ήταν αφιερωμένη στους Κων/νο Καρυωτάκη και Γεώργιο Βιζυηνό, ενώ η χορωδία με τη συνοδεία του Παναγιώτη Μπαλανίκα στο πιάνο παρουσίασε ένα απαιτητικό πρόγραμμα, με τραγούδια των Μ. Χατζηδάκι, Μ. Λοίζου και Ν. Μαυρουδή, σε 3φωνη επεξεργασία από την μαέστρο Ευλαμπία Ντούλα.
Πρόσφατα, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η Ορχήστρα Κιθάρας της Μουσικής Σχολής Ελασσόνας «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΒΕΣ» συμμετείχε στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Λάρισας Συνόλων και ορχηστρών Κιθάρας που πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Η Ορχήστρα Κιθάρας της Ελασσονίτικης Μουσικής Σχολής υπό τη διεύθυνση της Ελένης Κυπριώτη παρουσίασε ένα δύσκολο πρόγραμμα Ελλήνων και ξένων συνθετών αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.
Να σημειωθεί ότι στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Λάρισας συμμετείχαν τα Σύνολα και οι Ορχήστρες: Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, Μουσικής Σχολής Ελασσόνας «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΒΕΣ», Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, «ΕΞΑΧΟΡΔΟ» Δημοτικό Ωδείο Βόλου, «ΚΙΘΑΡΩΔΗ»Δημοτικό Ωδείο Βόλου, «Η Πασσαρρών» Ροδοτοπίου Ιωαννίνων, «ArtGuitaRistas» Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, «SEMPRE VIVA» Βόλου.

[wpg_thumb]

Add Comment