Μηνύματα αλληλεγγύης… και απολαυστικός Μιχ. Χατζηγιάννης

ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ / Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: «ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ»
Του Γιάννη Μουκίδη

Πανηγυρικό και εορταστικό, με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ήταν το επίσημο ξεκίνημα των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα 2016», που διοργανώνει και εφέτος ο Δήμος Ελασσόνας με τη συνεργασία και τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων της περιοχής.
Εκατοντάδες άτομα όλων των ηλικιών, με κυρίαρχη τη νεολαία, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας και παρακολούθησαν τη φωταγώγηση του πανύψηλου Δέντρου των Χριστουγέννων από τον «οικοδεσπότη» δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου, που συνοδεύτηκε από μηνύματα αλληλεγγύης και χαράς και από επευφημίες και ρίψη πυροτεχνημάτων, που «απλώθηκαν»…στη χειμωνιάτικη «φεγγαράδα» της Ελασσόνας.
Στις 7.30 το βράδυ, ο δήμαρχος Ελασσόνας, απευθυνόμενος στον κόσμο, ανάμεσα στα άλλα, υπογράμμισε:
«Κύριο μέλημα μας, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα ηνία του Δήμου στα χέρια μας ήταν να εμφυσήσουμε σε όλους τους πολίτες του πολύ μεγάλου αυτού σε έκταση Δήμου πως μόνο αν είμαστε όλοι ενωμένοι τότε μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.
[wpg_thumb]
Οι στιγμές που περνάμε όλοι μας είναι εξαιρετικά δύσκολες. Η κρίση που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία δεν έχει αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να αναζητούμε την αλληλεγγύη και την συνεννόηση. Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Ελασσόνας, με το μικρότερο δυνατό κόστος σχεδίασε και θα υλοποιήσει κατά τη διάρκεια των γιορτών, ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο να μας κάνει όλους μια παρέα. Το ολοκληρωμένο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα μας, γεμάτο εορταστικές δράσεις, έχει ως σκοπό την δημιουργία του κλίματος εκείνου που θα βοηθήσει τόσο την τοπική αγορά, όσο και την διάθεση όλων μας.
Κύριο μέλημά μας είναι να μην αισθανθεί κανείς μόνος του τις μέρες των γιορτών και επιπροσθέτως να συνειδητοποιήσουν όλοι πως ο Δήμος δημιουργεί το στήριγμα εκείνο που είναι αναγκαίο για αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Στόχος μας λοιπόν είναι οι φετινές γιορτές να φέρουν όλον τον κόσμο πιο κοντά και να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες που θα του επιτρέψουν να διασκεδάσει και να χαρεί τις Άγιες αυτές ημέρες. Στην κρίση κανείς δεν μπορεί να μείνει μόνος. Γι’ αυτό και φέτος λέμε «Γιορτάζουμε όλοι μαζί», θέλοντας να στείλουμε μήνυμα αλληλεγγύης και χαράς.
Εύχομαι στον καθένα από σας και στην οικογένειά του υγεία, ευτυχία και πραγματοποίηση όλων των στόχων σας. Ας μετρήσουμε όλοι μαζί αντίστροφα για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, και ας ενώσουμε τις ευχές μας, έτσι ώστε το φως του να σκεπάσει ολόκληρη την επαρχία μας και να φωτίσει τις καρδιές όλων».
Η συνέχεια της γιορτινής βραδιάς πέρασε στα χέρια(ακριβέστερα…στη φωνή) του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που με τους συνεργάτες του ερμηνεύοντας παλαιά και καινούργια τραγούδια του, γοήτευσε με τις ερμηνείες του, αλλά και ενθουσίασε τον κόσμο, ενώ αποθεώθηκε από τους εκατοντάδες θαυμαστές του. Μαζί του και μία νέα ερμηνεύτρια, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία ιδιαίτερη παρουσία που τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει μέσα σε αξιόλογα μουσικά αλλά και θεατρικά σχήματα.
Εντυπωσιακή η παρουσία και η συμμετοχή στη βραδιά όχι μόνο των Ελασσονιτών αλλά και εκατοντάδων επισκεπτών της γιορτινής Ελασσόνας από περιοχές του Νομού Λάρισας και από γειτονικούς Νομούς, που κατέκλυσαν το κέντρο της Ελασσόνας για να χαρούν μια ζεστή γιορτινή νύχτα…κάτω από ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες!
Ανάμεσα στις παρουσίες της βραδιάς: ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημ. Παπαδημόπουλος, η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας – πρ. έπαρχος κ. Μαρία Μαμάρα, ο διευθυντής της Περιφέρειας κ. Κώστας Μέγας, οι δήμαρχοι Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, Τυρνάβου κ. Παναγ. Σαρχώσης, Δεσκάτης κ. Δημ. Καραστέργιος, αντιδήμαρχοι, δημοτ. σύμβουλοι, αυτοδιοικητικοί, κ.ά.

Add Comment