Σεμινάρια τεχνικού ασφαλείας από τον Εμπορικό Σύλλογο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας διοργανώνει σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών διάρκειας 10 ωρών, για την άσκηση καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή τους.
Τα σεμινάρια, σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση, απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις Γ΄ κατηγορίας (χαμηλής επικινδυνότητας-Εμπόριο, εστιατόρια, ξενοδοχεία, επικοινωνίες, μεταφορές, αποθηκεύσεις, Τράπεζες, λοιπά οικονομικά ιδρύματα, ασφάλειες, διεκπεραιώσεις υποθέσεων, ενοικιάσεις κινητών και ακινήτων κλπ) που απασχολούν από 1 έως 50 εργαζόμενους, οι οποίοι υποχρεούνται να διαθέτουν Τεχνικό Ασφαλείας.
Περαιτέρω, η Υπουργική Απόφαση προβλέπει ότι οι εργοδότες στις ανωτέρω επιχειρήσεις δύνανται, μετά την παρακολούθηση των εν λόγω σεμιναρίων και αφού λάβουν τη σχετική πιστοποίηση, να ασκήσουν οι ίδιοι τα καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας, ώστε να μην επιβαρύνονται με το κόστος πρόσληψης εξωτερικού Τεχνικού .
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κόστος συμμετοχής είναι 60€ ανά άτομο. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλ. 24930-29591.

Add Comment