Ευχαριστήριο Δικτύου στη Βιομηχανία Επίπλων MODECO

ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ MODECO

Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»  ευχαριστεί  θερμά τη Βιομηχανία Επίπλων MODECO  για την ευγενική της χορηγία , σε γραφειακό εξοπλισμό  ,προκειμένου να εξοπλιστούν τα γραφεία του Δικτύου με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.

Το Δίκτυο σημειώνει ότι  η στήριξη της εταιρίας MODECO  ,ήταν πάντα  συγκινητική ,δεδομένου ότι ως Εταιρία ,στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης ,που ομολογουμένως τη  διακρίνει , στήριξε το Δίκτυο ,σε μεγάλες του δράσεις ( δημιουργία του διπλού συλλεκτικού μουσικού CD “ΒΑΣΤΑ ΒΡΕ ΟΛΥΜΠΕ» , Διήμερο ανάδειξης και προβολής της επαρχίας στη Θεσσαλονίκη και όλο τον κόσμο, τον Μάιο 2009 ,με τίτλο «ΟΛΥΜΠΟΣ-ΕΛΑΣΣΟΝΑ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»κ.ά. ).

Παρά  τη  δύσκολη οικονομική συγκυρία ,που αγγίζει όλους μας , στάθηκε , για μια ακόμα φορά, στο πλευρό του Δικτύου , δείχνοντας και πάλι , ως Εταιρία, την  αυξημένη  Εταιρική Κοινωνική της  Ευθύνη  και την ευαισθησία της  στον Εθελοντισμό, γεγονός που ως Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων ,οφείλουμε να επισημάνουμε και να αναδείξουμε ,ως παράδειγμα Καλής Πρακτικής  .
Τέλος , θέλουμε να  συγχαρούμε τη Βιομηχανία Επίπλων MODECO για τις ιδιαίτερα επιτυχημένες παρουσίες της σε μεγάλες εμπορικές εκθέσεις του Εξωτερικού (Κωνσταντινούπολη και Ντουμπάϊ –Οκτ. ‘11) ,επεκτείνοντας  τις επιχειρηματικές της  δράσεις ,πέρα από το υψηλής αισθητικής και ποιότητας  δίκτυο ,δεκάδων καταστημάτων, MODECO σε όλη την Ελλάδα  και στις αγορές του εξωτερικού  (Ευρώπη,Ασία  κ.ά.) , αποδεικνύοντας σε όλους ότι με όπλο την ποιότητα ,την εργατικότητα ,το όραμα και την εξωστρέφεια , οι υγιείς Ελληνικές Επιχειρήσεις , όπως είναι η MODECO ,μπορούν να κατακτούν νέες αγορές,σε όλο τον κόσμο  ,δίνοντας την αναγκαία για την εποχή μας , προοπτική και ελπίδα για την ανόρθωση  της Ελληνικής οικονομίας.

Με τιμή
Για το Δ.Σ .του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

Ο πρόεδρος

Σκριάπας Κων/νος

 

Η  γενική  γραμματέας

Μπουζούκη Ελισσάβετ

Add Comment