Δήμος Ελασσόνας: Επιτυχημένη η 1η ποδηλατική Ανάβαση Λιβαδίου

«1ο ΚΥΠΕΛΛΟ- 1Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΙΒΑΔΙΟΥ»

%ce%b5%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%bb%ce%b9

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ έχοντας καθιερώσει τις διοργανώσεις των 3 κυπέλλων αναβάσεων στα πιο φημισμένα βουνά της χώρα Κίσσαβο και Όλυμπο, συνδιοργάνωσε στις 18/9 με το ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ το 1ο Κύπελλο Ανάβασης για φέτος την 1η Ανάβαση Λιβαδίου με απόλυτη οργανωτική επιτυχία κατά κοινή ομολογία συμμετεχόντων και διοργανωτών και θεατών.

Στον αγώνα που εκκίνησε από την Πλατεία Ελασσόνας συναντήθηκαν 105 ποδηλάτες από 15 σωματεία της χώρας όλων των κατηγοριών ΜΙΝΙ, Παίδων, Εφήβων, Γυναικών , Ανδρών, Μάστερ και ΟΡΕΝ, για να τρέξουν στην ανηφορική διαδρομή των 35 χιλ. και τερματισμό στο γραφικότατο χωριό Λιβάδι στα 1200 μ υψόμετρο, με τις καιρικές συνθήκες να βοηθούν το έργο των αθλητών.

Η όλη διοργάνωση άφησε ευχαριστημένους ιδιαίτερα τους αθλητές, συνοδούς, Τοπικούς φορείς και θεατές που κατέκλυσαν την πλατεία και χειροκρότησαν τους αθλητές.

Την ποδηλατική εκδήλωση στόλισε ηχητικά η μουσική του ραδιοφωνικού σταθμού POWER FM 93.2 και σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα,νερά,χυμοί, μπάρες, δώρα και το γεύμα του τερματισμού που ετοίμασαν οι γυναίκες του Αγροτικού Μεταποιητικού Συνεταιρισμού με την ευγενική προσφορά του Δήμου Ελασσόνας.

Ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα, στον συνδιοργανωτή ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣπου μας υποστήριξε και αγκάλιασεμε ενθουσιασμό το αθλητικό γεγονός καθώς και για την κάλυψη των επάθλων και το γεύμα των αθλητών, όλους τους Τοπικούς άρχοντες που συνέβαλαν και παραβρέθηκαν στον αγώνα, καλωσορίζοντας και ευχαριστώντας τους αθλητές για τη συμμετοχή τους. Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε προς στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας που κάλυψε άψογα με πολλά οχήματα την διαδρομή συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα καθώς και στον Ιατρό του αγώνα ΚοΚουλουκτσή Αλέξανδρο. Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα την Cyclinghellas.gr που είχε την βασική υποστήριξη όλης της διοργάνωσης και τον ραδιοφωνικό σταθμό « POWERFM 93.2» για την ηχητική κάλυψη του αγώνα. Ακόμα ευχαριστεί όλους τους αθλητές τα μέλη και φίλους του Συλλόγου για την βοήθεια που πρόσφεραν σε καίριες θέσεις ως γραμματειακή υποστήριξη,βοηθοί και μοτο, τον Βολικάκη Νίκο Αλυτάρχη του Αγώνα και την κριτή Κα Βολικάκη Πόπη.

Τέλος ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ επιθυμεί να εκφράσει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς του αγώνα οι οποίοι ήταν αρωγοί σε αυτή τη ποδηλατική, γιορτινή διοργάνωση:

Το βασικό χορηγό κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes.gr», την εταιρεία «Marche» που προσέφερε τα νερά της υδροδοσίας των αθλητών,την εταιρεία «VIVA» που προσέφερε χυμούς για όλους τους αθλητές, τον Αγροτικό Μεταποιητικό Συνεταιρισμό Γυναικών και το Δήμος Ελασσόνας που προσέφερε το γεύμα του τερματισμού για όλους τους αθλητές, το σούπερ μάρκετ «Βλαχοδήμος»που προσέφερε ενεργειακές μπάρες για όλους τους αθλητές, την «Οινοποιητική Εταιρεία ΛΟΥΔΑ» που προσέφερε τα κρασιά στους 3 νικητές του βάθρου όλων των κατηγοριών και τέλος τα τυροκομικά «Βοσκός». Ακόμα το κατάστημα ορειβατικών ειδών «Γεωργειάδηςstores», τοκατάστημα «WELCOMESTORES» – Καλαμάτας στην Ελασσόνα την εταιρεία«KCP- Cannondale- Zefal-Uvex», την εταιρεία «ENDURA»,την«ActivePromotion» – Κα Τσίπα Στέλλα για τα δώρα που προσέφεραν σε όλους τους αθλητές.

Ακόμα ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη βοήθειά τους:
Την εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών «32bit.gr»- Βίκυ Στάθη και ΜπαρμπούτηΤίμο, το «DETOX» καταστήματα καφέ της πόλης, το «Jaxx» καφέ στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας και τα βιβλιοπωλεία«ΑΝΕΜΟΣ». Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το «Procycling.gr» , το «BikeSports»και το «Εν κινήσει»τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και προβολή του αγώνα μας.

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί τέλος όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους.Επόμενο ποδηλατικό ραντεβού του Συλλόγου δίνεται στις 23 Οκτωβρίου που είναι η διοργάνωση του 2ου Κυπέλλου- 24η Ανάβαση Ανατολής στις ίδιες κατηγορίες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις 2 Οκτωβρίου στην Σπηλιά Λάρισας ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ συνδιοργανώνει με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την Περιφέρεια Λάρισας τοΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάραθων με την ονομασία «4rdKissavosMarathon ΜΤΒ 2016» στις κατηγορίες Ανδρών –Γυναικών και σε μικρότερη διαδρομή αγώνα 30 χιλιόμετρων για τις κατηγορίες ΟΡΕΝ.

Add Comment