Περιοδεία Ν. Παπαδόπουλου στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Τυρνάβου

14215637_1441310485885155_942832448_o-800x600

Τις εκτεταμένες ζημιές σε δημόσια έργα, σε καλλιέργειες και σε στάβλους είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά κατά την διάρκεια της σημερινής περιοδείας του ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πρασίνου του δήμου Τυρνάβου κ. Χρήστο Τσιόπα και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Αργυροπουλίου κ. Χρήστο Κουτίνα.
Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, ο βουλευτής ενημερώθηκε για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την θεομηνία της Τετάρτης σε αρκετές αγροτικές καλλιέργειες όπως καλαμπόκι, τριφύλλι και αμπέλι οι οποίες πλημμύρισαν λόγω της υπερχείλισης του χειμάρρου Καναρά στην ευρύτερη περιοχή του Αργυροπουλίου. Επίσης, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο οδικό δίκτυο εντός των οικισμών, σε αγροτικούς και κτηνοτροφικούς δρόμους και σε σπίτια.
Στην συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος συνάντησε αγρότες και κτηνοτρόφους στην πλατεία στου Αργυροπουλίου και συζήτησαν για θέματα που αφορούν κυρίως την αγροτική επικαιρότητα.

Add Comment