Νίκη παραμονής για τον Π.Ο.Ε.

ΦΩΤΟ - ΠΟΕ 8 [800x600]

«Τρίποντο χρυσάφι» η…καλύτερα «τρίποντο» παραμονής στη μεγάλη κατηγορία του νομού για τον Π.Ο. Ελασσόνας, που μετά από ένα δυνατό παιχνίδι επικράτησε δίκαια της μαχητικής ομάδας του Αετού Αμυγδαλέας με 2-0 .
Το παιχνίδι που ήταν πραγματικό ντέρμπι για τις δύο ομάδες, έφερε αρκετό κόσμο στις κερκίδες του γηπέδου της Ελασσόνας. Στο α΄ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα κινητικοί και πιο συγκροτημένοι, αν και δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του ΠΟΕ. Καθοριστική στιγμή για την εξέλιξη του αγώνα, στη συνέχεια, ήταν η απ΄ ευθείας κόκκινη κάρτα στον Πάσσιο, που έδειξε ο κ. Μπουμαρσόπουλος, κάτι που υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους να αγωνιστούν από το 41΄ με δέκα παίκτες.
Στο β΄ ημίχρονο, ο ΠΟΕ «φούλαρε τις μηχανές τους» για τα καλά, πίεσε την Αμυγδαλέα, πέτυχε δύο γκολ, και κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη νίκη, με έκδηλη την ικανοποίηση των Ελασσονιτών.

Φάσεις – γκολ

10΄: Επικίνδυνη κεφαλιά από καλή θέση του Πρίφτη της Αμυγδαλέας και η μπάλα φεύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκουτζουρέλα.
20΄: Δυνατό μακρινό σουτ του Γεωργούλη φεύγει άουτ από την εστία του Κιόρογλου.
30΄: Ωραία προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Μάρκου από τα αριστερά που σουτάρει με δύναμη, υποχρεώνοντας τον έμπειρο Κιόρογλου με εκτίναξη να σώσει την εστία του, διώχνοντας σε κόρνερ.
41΄: Κόκκινη κάρτα στον Πάσσιο των φιλοξενουμένων για εξύβριση.
45΄: Επικίνδυνη επίθεση της Αμυγδαλέας, η μπάλα στον Ευαγγελούλη από την αριστερή πλευρά, που σουτάρει, με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γκουτζουρέλα.
50΄: Οι παίκτες του ΠΟΕ συνδυάζονται, η μπάλα στα πόδια του Τσένου, που σουτάρει από καλή θέση, από τα αριστερά, αλλά οι παίκτες της Αμυγδαλέας διώχνουν την τελευταία στιγμή.
60΄: Νέα επίθεση των γηπεδούχων και η κεφαλιά του προωθημένου Γεωργούλη από καλή θέση φεύγει άουτ.
77΄: Συνέχεια στην πίεση των Ελασσονιτών και η επικίνδυνη κεφαλιά του Τσένου εξουδετερώνεται από τον τερματοφύλακα Κιόρογλου, που πέφτει και μπλοκάρει σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή τη εστίας του.
82΄: Σέντρα του Γκαραβέλη από τα αριστερά, αναταραχή στην περιοχή της Αμυγδαλέας και ο Καλτέκης με ωραίο σουτ γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγύρια.
84΄: Νέα επίθεση του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Ματούλα, που προχωράει και με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ κάνει το 2-0, «κλειδώνοντας» το πολύτιμο «τρίποντο» για τον ΠΟΕ.
[wpg_thumb]
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Μπουμαρσόπουλου, Ακρίβου, Στάϊκου

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλέξης Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης Ι., Γκαραβέλης, Γεωργούλης, Μπούσιας, Μάρκου, Τσένος(80΄ Καριπίδης), Κυρίτσης Αθ.(46΄ Καλτέκης), Καραμάνος(86΄ Γεωργούλας), Ματούλας, Συνάπαλος.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ(Μάκης Αλεξούδης): Κιόρογλου, Μαυρουδής Αντ.(64΄ Οικονόμου), Ευαγγελούλης, Παπακωστούλης, Καφφές, Πρίφτης(74΄ Τσιτουρτζής), Αντριανόπουλος, Πολύζος, Πάσσιος, Κυριάκος, Μαλάκος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment