Βασ. Λεβέντης από την Ελασσόνα: «Βλέπω σύντομα εκλογές!»

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΚΑΤΣ. 5 [800x600]

«Σύντομα βλέπω εκλογές! Δεν είναι καλό οι εκλογές για τη χώρα. Η Ένωση Κεντρώων δίνει μεγάλο αγώνα για να είναι 3ο κόμμα στις επόμενες εκλογές. Η 3η θέση μας δικαιώνει. Για να έρθει το πολιτικό κέντρο στην εξουσία. Η παρούσα κυβέρνηση χωλαίνει…». Αυτά υπογράμμισε, ανάμεσα στα άλλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας χθες το απόγευμα στα Μ.Μ.Ε. και στον κόσμο, στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Ελασσονίτη βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη.
Αρχικά, τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στον κεντρικό πεζόδρομο της οδού Βενιζέλου, όπου χοροστάτησε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, που ευχήθηκε για τους πολιτικούς και βουλευτές να φωτίζουν και να καθοδηγούν το λαό αυτής της χώρας, να είναι παράδειγμα για όλους μας, με αγαθό έργο.
Μιλώντας, αρχικά στα Μ.Μ.Ε., και λίγο μετά στον κόσμο, ο πρόεδρος την Ένωσης Κεντρώων Βασ. Λεβέντης τόνισε, χαρακτηριστικά:
«Η περιοχή της Θεσσαλίας για την Ένωση Κεντρώων έχει μεγάλη σημασία. Η Ένωση Κεντρώων δίνει μεγάλο αγώνα για να είναι 3ο κόμμα στις επόμενες εκλογές. Για να έρθει το πολιτικό κέντρο στην εξουσία. Η 3η θέση μας δικαιώνει. Χάρη των φτωχών ανθρώπων να φτάσει στην κυβέρνηση η Ένωση Κεντρώων. Σύντομα βλέπω εκλογές. Η παρούσα κυβέρνηση χωλαίνει. Δεν είναι καλό οι εκλογές για τη χώρα. Οι κυβερνώντες δείχνουν μισαλλοδοξία, κρατάνε την καρέκλα και δεν ενδιαφέρονται για τη χώρα. Βάζουν φόρους στα καύσιμα, στην τηλεόραση, πρόκειται για κυβέρνηση κατάρρευσης. Κυρίως οι φτωχοί με εμπνέουν. Εμείς ερχόμαστε για να στηρίξουμε τους αδύνατους. Θέλω να βοηθήσω την Ελλάδα. Θέλουμε συνεργασίες και τη στήριξη όλων. Με την Ένωση Κεντρώων αλλάζει σελίδα η Ελλάδα. Υπάρχουν παλιές πληγές που έμειναν ανοιχτές από την αδράνεια παλαιότερων κυβερνήσεων. Θέλω μια Ζώνη και όχι δυο ζώνες στην Κύπρο.
[wpg_thumb]
Στην οικονομία, η συμφωνία που θα υπογράψει το επόμενο διάστημα η Κυβέρνηση με τους δανειστές θα είναι πολύ σκληρή, με δύσκολα μέτρα για την καθημερινότητα των πολιτών. Υπόσχομαι από την Ελασσόνα να εμποδίσω την μείωση των συντάξεων με κάθε τρόπο. Υπάρχουν πολλές σπατάλες που δεν έχουν ακόμη κοπεί. Θα γίνουν πολλά από την Ένωση Κεντρώων το επόμενο διάστημα. Δεν υποχωρώ γιατί βλέπω πως όλα κρέμονται από μία κλωστή».

Ο «οικοδεσπότης» βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, με τη σειρά του ευχαρίστησε τον πρόεδρο, τους συναδέλφους του βουλευτές, τους φορείς της περιοχής και τον κόσμο για την παρουσία τους στα εγκαίνια και ακολούθησε ξενάγηση στο χώρο και δεξίωση.

Στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Γ. Κατσιαντώνη έδωσαν το «παρών»:
Οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Άρης Φωκάς, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Θανάσης Παιδής, οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας Διον. Μπαλούκας, Δημ. Λέκκας, Αναστ. Γκατζιούρας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Φώτης Καραγκόγκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρυσ. Προβίδα, Γιώργος Γιαννούλας, Αστέρ. Στούπας, ο διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας Πέτρος Μουταφίδης, παλαιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι τοπικών Μ.Μ.Ε., φίλοι της Ένωσης Κεντρώων και του Ελασσονίτη βουλευτή, φορείς της περιοχής, κ.ά.

Add Comment