Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

Φωτό: Γιάννης Μουκίδης
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 18 Απριλίου και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση της υπ’ αριθμό 10/2016 μελέτης του έργου «Ανακατασκευή τάπητα γηπέδου τένις». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
2.Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός εντός σχεδίου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
3.Έγκριση καταβολής αποζημίωσης των επικειμένων της ιδιοκτησίας Ελευθερίου Μπουζούκη στην Ελασσόνα λόγω ένταξής της στο σχέδιο πόλης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
4.Έγκριση Μνημονίου Ενεργειών του Δήμου Ελασσόνας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.
5.Έγκριση τροποποίησης του «Κανονισμού παραχωρούμενων κοινόχρηστων χώρων». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.
6.Εξέταση αιτήματος για μίσθωση δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Άκρης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παπαευθυμίου.
7.Έγκριση συμμετοχής του Δήμου σε εκδήλωση για τα ΑΜΕΑ. Έγκριση διάθεσης της σχετικής πίστωσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
8.Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
9.Εξέταση αιτήματος παράτασης μίσθωσης αγροτεμαχίου στην Τ.Κ. Φλάμπουρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
10.Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Απριλίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
11.Ορισμός υδρονομέων και εποπτών υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2016. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κωτούκας.

Add Comment