Αποτελεσματικός ο Απόλλων Λάρισας στην Ελασσόνα

Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΠΟΕ 9 [800x600]

Μετά από ένα δυνατό και καθαρό παιχνίδι, που έφερε πολύ κόσμο στις κερκίδες του γηπέδου της Ελασσόνας, ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να πάρει ένα ακόμη «τρίποντο», τη φορά αυτή στη υπολογίσιμη έδρα της Ελασσόνας, επικρατώντας του τοπικού Π.Ο.Ε. με 0-2.
Ο πρώτος του βαθμολογικού πίνακα παρουσιάστηκε σαφώς πιο επικίνδυνος(έχασε αρκετές ευκαιρίες) αλλά και αποτελεσματικός, όταν χρειάστηκε, ενώ η «οικοδέσποινα» ομάδα του Π.Ο.Ε., είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ανέβασε την απόδοση της, ιδίως στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, «παλεύοντας» στα ίσια τον πρωτοπόρο. Τελικά, οι Ελασσονίτες, έφυγαν από το γήπεδο με ανάμεικτα συναισθήματα, από ακόμη μια καλή εμφάνιση της ομάδας, αλλά εμφάνιση που…δεν πρόσθεσε κάτι στο «σακούλι» της βαθμολογίας.

Φάσεις – γκολ

17΄ : Δυνατό σουτ του Σκούπρα από καλή θέση και η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.
34΄ : Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους να ανοίξουν το σκορ όταν επικίνδυνη κεφαλιά του Σκούπρα από καλή θέση και η μπάλα φεύγει άουτ.
37΄ : Ωραίος συνδυασμός των Ελασσονιτών, η μπάλα φτάνει στα πόδια του Μπούσια που σουτάρει αλλά ο Μπρέλλας μπλοκάρει σταθερά.
39΄ : Κεφαλιά του Παλάσκα από καλή θέση και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ .
41΄ : Συνεργασία των παικτών του Απόλλωνα, η μπάλα στα πόδια του Κυριάκου, που σουτάρει από καλή θέση και η μπάλα φεύγει άουτ.
44΄ : Επίθεση των φιλοξενουμένων, επικίνδυνη κεφαλιά του Σκούπρα από καλή θέση, αλλά η μπάλα φεύγει…ψηλά άουτ.
53΄ : Επικίνδυνη επίθεση των παικτών του Αλ. Αλεξανδρή, με τον Ματούλα να προχωράει από τα δεξιά και να σουτάρει λίγο πριν φτάσει στην εστία, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπρέλλα να μπλοκάρει, σώζοντας την εστία του.
60΄ : Νέα επίθεση των παικτών του Μιχ. Ζιώγα, με τον Γιαννακόπουλο να σουτάρει, η μπάλα να αποκρούεται προσωρινά και να μην απομακρύνεται, αλλά από τα αριστερά ο νεοεισελθών Κουβελάς με έξυπνο σουτ να αιφνιδιάζει και να σκοράρει, γράφοντας το 0-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.
70΄ : Από τα δεξιά, ο Παλάσκας με έξυπνο δυνατό πλάγιο σουτ γράφει το 0-2, «σφραγίζοντας» τη νίκη για τον Απόλλωνα.
80΄ : Επικίνδυνο σουτ – φάουλ από τον Κυριάκο, βρίσκει έτοιμο τον Γκουτζουρέλα, που μπλοκάρει.
85΄ : Επικίνδυνο δυνατό σουτ του Συνάπαλου του ΠΟΕ, εξουδετερώνεται από τον τερματοφύλακα Μπρέλλα.
[wpg_thumb]
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Τζήλος, Τσαπράζης, Πατέτσος

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης Ι., Γκαραβέλης, Γεωργούλης, Περτζιόνι, Μπούσιας(62΄ Μάρκου), Τσένος, Συνάπαλος(89΄ Καλτέκης), Κυρίτσης Αθ., Ματούλας, Καριπίδης(79΄ Καραμάνος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Ζιώγας): Μπρέλλας, Λιλολάρι, Σκούπρας, Κολιός(52΄ Κουβελάς), Φλώρος, Κουρδής Γ., Παλάσκας(90΄ Αντωνόπουλος), Κούρο, Γιαννακόπουλος, Κυριάκος, Μπόντε(λ.τ. 22΄ Νάστας).

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση του Π.Ο.Ε. ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, ενισχύοντας την ομάδα.

Add Comment