Ενημερωτικές συναντήσεις της ΑΕΝΟΛ για το νέο LEADER

ΑΕΝΟΛ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ 2016 (4) [800x600]

Στα πλαίσια των ενεργειών διαβούλευσης με τον τοπικό πληθυσμό αλλά και τους φορείς Δημοσίου χαρακτήρα (Ο.Τ.Α. , Σύλλογοι , Επιμελητήρια κ.λ.π.) της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας εν όψει της προετοιμασίας της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης για την υποβολή της πρότασης τοπικού προγράμματος που θα κατατεθεί για το Μέτρο 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (TAΠΤοΚ-Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Π.Α.Α. 2014-2020 , ξεκίνησαν να διοργανώνονται από την «Α.Ε.ΝΟ.Λ.» Α.Ε. , σε συνεργασία με τους φορείς Δημοσίου χαρακτήρα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας , ενημερωτικές συναντήσεις στις έδρες τους.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω συναντήσεις – ενημερώσεις:
Στην Νίκαια (Δήμος Κιλελέρ – Γραφείο Δημάρχου κ. Νασιακόπουλου) την Τρίτη 8/3/2016 , με την παρουσία του Δημάρχου Κιλελέρ κ. Αθ. Νασιακόπουλου και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου (Τεχνική Υπηρεσία , Προγραμματισμός).
Στη Λάρισα (Δήμος Λαρισαίων – Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ) την Παρασκευή 18/3/2016 με την παρουσία Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου (Τεχνική Υπηρεσία).
[wpg_thumb]
Σε συνέχεια των ενεργειών διαβούλευσης , στελέχη της «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» θα παρευρεθούν , παρουσιάζοντας τις δυνατότητες του Μέτρου 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (TAΠΤοΚ-Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Π.Α.Α. 2014-2020 , εν όψει της προετοιμασίας της πρότασης του τοπικού προγράμματος Π.Ε. Λάρισας που θα κατατεθεί , στους παρακάτω Δήμους :
1. Στην Ελασσόνα (Δήμος Ελασσόνας- Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) την Τετάρτη 23/3/2016 στις 12:30 μ.μ.
2. Στο Μακρυχώρι (Δήμος Τεμπών- Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ) την Πέμπτη 24/3/2016 το στις 12:00 το μεσημέρι

Add Comment