Νίκος Παπαδόπουλος με διοικητή 5ης ΥΠΕ και δήλωση για πρόωρες συντάξεις

παπαδοπουλος 5η ΥΠΕ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 5ΗΣ ΥΠΕ

Χθες στις 16-03-16 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ.Νίκος Παπαδόπουλος επισκέφτηκε τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Νέστορα Αντωνίου. Η συζήτηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα καθώς ο κ. Αντωνίου ενημέρωσε τον βουλευτή σχετικά με τις ελλείψεις του υγειονομικού τομέα στην ευρύτερη περιοχή καθώς και για τις δράσεις και τα έργα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Ο βουλευτής από την πλευρά του έθεσε το φλέγον ζήτημα της έλλειψης προσωπικού στο κέντρο υγείας Αγιάς και ο κ. Αντωνίου δήλωσε ότι είναι γνώστης του προβλήματος τονίζοντας ότι γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες.
Τέλος ο βουλευτής δεσμεύτηκε για την προώθηση των κρίσιμων θεμάτων της 5ης ΥΠΕ στο Υπουργείο Υγείας.

Δήλωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νικόλαου Παπαδόπουλου για το ζήτημα των πρόωρων αγροτικών συντάξεων.

Αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία που υπάρχει σχετικά με την καταβολή των πρόωρων αγροτικών συντάξεων. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε λοιπόν ότι η καταβολή τους θα ξεκινήσει από Δευτέρα. Οι δικαιούχοι λοιπόν θα δουν από τις αρχές της άλλης εβδομάδας να πιστώνεται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς το ποσό της σύνταξης καθώς και τα αναδρομικά ποσά των τελευταίων τριών μηνών. Η κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό του μικρομεσαίου αγρότη και τον στηρίζει με όλα τα διαθέσιμα εργαλεία. Οποιαδήποτε άλλη αναπαραγωγή του θέματος δεν συμμερίζεται τις ανησυχίες των δικαιούχων αντιθέτως δημιουργεί το έδαφος για αντιπολιτευτικές πολιτικές εις βάρος τους.

Add Comment