Ισόπαλη η Ελασσονίτικη «λασπομαχία»

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ 0-0

ΦΩΤΟ - ΠΟΕ 12 [800x600]

«Άσφαιρη» αποδείχτηκε η Ελασσονίτικη «μονομαχία» ανάμεσα στον Π.Ο. Ελασσόνας και την Δόξα Βλαχογιαννίου, που έμειναν τελικά στο 0-0 . Ο κακός αγωνιστικός χώρος, εξ αιτίας του βροχερού καιρού, δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, αν και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με δύναμη και πάθος για τη νίκη.
Ιδίως, στο β΄ ημίχρονο, το παιχνίδι «άναψε» για τα καλά, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το γκολ, αλλά και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται και να προσπαθούν με αντεπιθέσεις. Απειλητικός και επικίνδυνος ο ΠΟΕ με τον Τσένο και τον Ματούλα και το Βλαχογιάννι με τον Κοκόμπελη και τον Ζηρδέλη. Εξαιρετική η απόδοση του τερματοφύλακα του Βλαχογιαννίου Χαλκιά, που όταν χρειάστηκε…«κλείδωσε» την εστία του!

Κάποιες από τις φάσεις του αγώνα:

19΄ : Δυνατό επικίνδυνο σουτ του Κοντοθανάση Δ. από τα αριστερά και ο τερματοφύλακας Γκουτζουρέλας δείχνει ετοιμότητα και αποκρούει σωτήρια, διώχνοντας τη μπάλα.
24΄ : Ευκαιρία για τους φίλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ με τον Μήσσιο Δ.
38΄ : Επικίνδυνη επίσκεψη των παικτών του ΠΟΕ στην περιοχή του Βλαχογιαννίου και σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων προλαβαίνει και σώζει την εστία του.
40΄ : Νέα προσπάθεια του ΠΟΕ, κοντινό σουτ του Μπούσια και ο Χαλκιάς με ωραία εκτίναξη στη δεξιά του γωνία διώχνει τη μπάλα.
56΄ : Πιέζει ο ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Τσένου που φεύγει από τα δεξιά επικίνδυνα και σουτάρει, αλλά και πάλι ο εξαιρετικός Χαλκιάς με απόκρουση λέει «όχι» στο γκολ.
68΄ : Κεφαλιά από καλή θέση του προωθημένου Γεωργούλη Λαζ. και νέα σωτήρια απόκρουση του γκολκίπερ του Βλαχογιαννίου Χαλκιά, ενώ στη συνέχεια διώχνουν οι αμυντικοί.

[wpg_thumb]

Τον αγώνα διαιτήτευσαν η κ. Τσιοφλίκη και οι κ.κ. Τσατσαρώνης, Τέγος.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλ. Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Καραμάνος, Κυρίτσης Ι., Γεωργούλης Λαζ., Περτζιόνι, Μπούσιας(λ.τ. 46΄ Καλτέκης), Κυρίτσης Αθ., Συνάπαλος, Καρυπίδης, Ματούλας, Τσένος.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ(Ν. Φακίτσας): Χαλκιάς, Βάλλας, Αλεξίου, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσσιος Ν., Γκουρομπίνος(λ.τ. 34΄ Κοντοθανάσης Βρασ.), Αθανασούλης, Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ., Κοκόμπελης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment