«Απόδραση» με νίκη στο 93΄ για την Γιάννουλη

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 1-2

ΠΟΕ - ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (5) [800x600]

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, η ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης κατάφερε να «αποδράσει» από την Ελασσόνα, επικρατώντας του Π.Ο. Ελασσόνας με 1-2, με γκολ που πέτυχε ο Κοταρέλας στο 93΄, και ενώ ο ΠΟΕ είχε ισοφαρίσει το σκορ μόλις λίγα λεπτά πριν(στο 88΄)!
Ο αγώνας από την αρχή είχε γρήγορο ρυθμό και δύναμη. Στο α΄ ημίχρονο, οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν τις εντυπώσεις, ενώ στο β΄ ημίχρονο ο ΠΟΕ ανέβασε ρυθμούς και πίεσε την Γιάννουλη, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για σκοράρισμα. Οι γηπεδούχοι…δεν έκρυψαν τις διαμαρτυρίες τους για τη διαιτησία.

Φάσεις – γκολ

22΄ : Δυνατό σουτ από δεξιά του Τσένου και ο Παναγιωτόπουλος πέφτει και μπλοκάρει τη μπάλα.
26΄ : Μετά από κόντρα και λάθος αμυντικών του ΠΟΕ, ο Μακρής της Γιάννουλης με κοντινό σουτ γράφει το 0-1 .
30΄ : Δυνατό σουτ του Ελευθεριάδη και ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων μπλοκάρει σωτήρια.
31΄ : Από επικίνδυνη θέση, σουτ του Καρυπίδη και η μπάλα φεύγει άουτ από το δεξί δοκάρι.
38΄ : Επικίνδυνο φάουλ – σουτ από τον Ματούλα και οι παίκτες της Γιάννουλης διώχνουν σε κόρνερ.
39΄ : Διαμαρτυρίες των Ελασσονιτών προς τον διαιτητή, ζητώντας πέναλτι(σε χέρι αμυντικού).
42΄ : Ομαδική προσπάθεια των Ελασσονιτών και το σουτ του Τσένου φεύγει άουτ.
49΄ : Μεγάλη ευκαιρία του ΠΟΕ, όταν ο Ελευθεριάδης μπροστά στην εστία δεν προλαβαίνει τη μπάλα σε σέντρα – σουτ του Τσένου.
50΄ : Δυνατό σουτ του Ματούλα φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Γιάννουλης.
56΄ : Ο ΠΟΕ συνεχίζει να πιέζει. Εκτέλεση φάουλ από τον Ματούλα από δεξιά, η μπάλα βρίσκει τον προωθημένο ψηλό Γεωργούλη, που με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα …στο κάθετο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου.
81΄ : Νέο επικίνδυνο σουτ – φάουλ του Ματούλα, διώχνουν σε κόρνερ οι αμυντικοί της Γιάννουλης.
88΄ : Ωραίος συνδυασμός των Ελασσονιτών, η μπάλα από τον δραστήριο Ματούλα βρίσκει τον Τσένο, που με κοντινό σουτ ισοφαρίζει σε 1-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.
93΄ : Επικίνδυνη αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, «μάχες» σώμα με σώμα στην περιοχή του Μιγδάνη και ο Κοταρέλας με σουτ γράφει το 1-2, μέσα σε πανηγυρισμούς.
[wpg_thumb]
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Φακής, Αρχοντής, Τσατσαρώνης

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Γκαραβέλης(70΄ Γεωργούλας Θ.), Γεωργούλης Λ., Μπούσιας, Συνάπαλος, Καρυπίδης, Κυρίτσης Αθ., Ελευθεριάδης(59΄ Καραμάνος), Ματούλας, Τσένος

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ(Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Γκουντρουμπής, Αμπατζίδης, Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Χατζηγρηγορίου Τ.(63΄ Χατζηγρηγορίου), Μανάκας(77΄ Τζουρτζουκλής), Κατσαμάκας(71΄ Κουρούτσαλης), Κοταρέλας, Μακρής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment