Δόθηκε τέλος στη χωματερή της Καρυάς Ελασσόνας

Του Γιάννη Μουκίδη

ΧΩΜΑΤΕΡΗ - ΚΑΡΥΑ (1)

Τέλος μπήκε πρόσφατα στην αυθαίρετη «Χωματερή» – «σκουπιδότοπο» της Καρυάς Ελασσόνας, θέμα που χρόνιζε(10ετία και πλέον), χώρος που είχε καταντήσει μια ακόμη εστία μόλυνσης, αφού δεν ήταν λίγοι(κάτοικοι της περιοχής, διερχόμενοι και επισκέπτες, και όχι μόνο) αυτοί που άφηναν στο συγκεκριμένο χώρο…όλων των ειδών σκουπίδια, μπάζα και υλικά.
Η συγκεκριμένη «χωματερή» «έβγαζε μάτια», αρνητική «διαφήμιση» για την περιοχή, αφού βρίσκεται σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το γραφική Καρυά Ολύμπου, λίγο πριν την είσοδο στο χωριό.
Με την φροντίδα και τις ενέργειες του αρμόδιου αντιδημάρχου Ελασσόνας κ. Γιάννη Χαλκίδη και με την φροντίδα του προέδρου της Κοινότητας Καρυάς κ. Γιώργου Σακελλαρίδη, του δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Παληογιάννη και των τοπικών κοινοτικών συμβούλων κ.κ. Μιχάλη Βαγενά και Λευθέρη Γκούθα, στην «χωματερή» μαζεύτηκαν τα σκουπίδια και τα υλικά που υπήρχαν, και έγινε η πρώτη διαμόρφωση του χώρου, που η εικόνα του άλλαξε ριζικά και δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που υπήρχε εκεί πριν λίγο καιρό.
Όπως έγινε γνωστό, σχεδιάζονται έργα ανάπλασης στη συγκεκριμένη τοποθεσία.
[wpg_thumb]

Add Comment