Στο πλευρό των προσφύγων ο Νίκος Ευαγγέλου

Ευαγγέλου πρόσφυγες1 [800x600]

Τους Σύριους πρόσφυγες που βρέθηκαν «εγκλωβισμένοι» στο Μικρό Ελευθεροχώρι επισκέφτηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός.

Ο κ. Ευαγγέλου, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους κινητοποίησε τον μηχανισμό του δήμου Ελασσόνας και προσφέρθηκαν στους πρόσφυγες νερό και ξηρά τροφή.

Σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ελασσόνας κάλεσε στο γραφείο του τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων τους οποίους και ενημέρωσε για την όλη κατάσταση.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μας είναι κάτι το απίστευτο. Όλοι όσοι συμμετέχουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ουσιαστικά καλούμαστε να βάλουμε τάξη στο χάος. Η υπεύθυνη πολιτεία, η κυβέρνηση και οι φορείς πρέπει άμεσα να οργανώσουν με την παραμικρή λεπτομέρεια ένα εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της όλης κατάστασης και να ζητήσουν τη συνδρομή της διεθνούς κοινότητας. Οι ώρες είναι κρίσιμες και πολύ φοβούμαι πως τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Ο δήμος Ελασσόνας θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να συνδράμει προς την κατεύθυνση αυτή».

Ευαγγέλου πρόσφυγες [800x600]Ευαγγέλου πρόσφυγες1 [800x600]
Θέματα #Μικρό Ελευθεροχώρι #Νίκος Ευαγγέλου #πρόσφυγες