Δύσκολη νίκη του Π.Ο. Ελασσόνας με 3-2

ΤΟ «ΠΑΛΕΨΕ» ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΠΟΕ-ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (2)

Σε πραγματικό ντέρμπι εξελίχθηκε η συνέχεια του αγώνα(..του β΄ ημιχρόνου) μεταξύ Π.Ο. Ελασσόνας και Αστραπής Νέας Πολιτείας, αφού μετά από ένα δυνατό και γρήγορο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες(…με την αγωνία των φιλάθλων στα ύψη έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή) οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν με 3-2, διατηρώντας το φαινομενικά εύκολο «τρίποντο» του πρώτου αγώνα, που …τελικά κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να χτυπήσουν το αρνητικό για αυτούς 3-0 του διακοπέντα αγώνα και εν μέρει τα κατάφεραν, αφού ήδη στο 63΄ το σκορ είχε γίνει 3-2 , αιφνιδιάζοντας προσωρινά τους Ελασσονίτες, που παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετούς αναπληρωματικούς. Παρά το αρχικό «σοκ» των δύο τερμάτων που δέχθηκε μέσα σε 8΄ και…με αρνητική ψυχολογία, ο ΠΟΕ «ξύπνησε» και αναδιοργανώθηκε και πήρε την πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια.

Φάσεις – γκολ:

Το β΄ ημίχρονο του αγώνα ξεκίνησε με 3-0, υπέρ των γηπεδούχων.

55΄: Εκτέλεση φάουλ από δεξιά – σέντρα του Λιούσκα, η μπάλα στη μικρή περιοχή του ΠΟΕ και ο αφύλακτος έμπειρος Μπέλτσιος με κεφαλιά γράφει το 3-1 .
60΄: Ωραία προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Ματούλα, που προχωρά και σουτάρει από ιδανική θέση για γκολ, αλλά η μπάλα φεύγει…ψηλά άουτ.
63΄: Ωραίος συνδυασμός των φιλοξενουμένων, ο Μολάς δίνει τη μπάλα στον Γκιουρσάνη, που σουτάρει έξυπνα γράφοντας το 3-2, μέσα σε πανηγυρισμούς.
88΄: Ευκαιρία της Νέας Πολιτείας, όταν ο νεοεισελθών Μπανός προχωρά απειλητικά για την εστία του ΠΟΕ και από καλή θέση σουτάρει και στέλνει τη μπάλα…ψηλά άουτ.
89΄: Νέα ευκαιρία των φιλοξενουμένων, όταν ο Αρσένης σουτάρει υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα του ΠΟΕ Γκουτζουρέλα με ωραία προσπάθεια να πέσει και να μπλοκάρει, σώζοντας την εστία του.
90΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ να «κλειδώσει» τη νίκη, όταν σε οργανωμένη επίθεση, ο Τσένος προχωρά και σουτάρει δυνατά, αλλά ο έμπειρος Μαγαζιώτης με ωραία προσπάθεια αποκρούει, διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ.
[wpg_thumb]
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Καρδούλας, Τσιρογιάννης, Γκόγκος.

Οι συνθέσεις:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Σαπουνάς): Γκουτζουρέλας, Μίχης(65΄ Κυρίτσης Ι.), Γεωργούλας(65΄ Μπούσιας), Γεωργούλης Λάζ., Περτζιόνι, Ζυγογεώργος, Καραμάνος, Συνάπαλος, Γαλάτος(73΄ Τσένος), Ματούλας, Ντούφας.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ(Γκαλίτσιος): Μαγαζιώτης, Λιούσκας, Παπαμάνος, Τσουτρος(76΄ Σγουραλής), Ζαφειρούλης, Μολάς, Μπατζέλος(86΄ Μπανός), Καλτσάς, Μπέλτσιος, Αρσένης, Γκιουρσάνης.

Add Comment