Αναβάλλονται οι συναυλίες της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού

GIA_9807 (Αντιγραφή) [800x600]

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Αναβάλλονται για αργότερα οι προγραμματισμένες συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού σε Τρίκαλα και Λάρισα

Λόγω του τραγικού συμβάντος με την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού και της απώλειας αξιωματικών του , την Πέμπτη 11/2/2016, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού , που ήταν προσκεκλημένη για δύο μεγάλες συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και τη στήριξη των ευπαθών ομάδων ,στα Τρίκαλα (Παρασκευή 12/2/2016) -Πνευματικό κέντρο Τρικάλων και στη Λάρισα (Σάββατο 13/2/2016) -Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, αναβάλει τις εμφανίσεις της προσωρινά, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι διοργανωτές των συναυλιών αυτών που ήταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι Δήμοι Λαρισαίων και Τρικκαίων , το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας , το EUROPE DIRECT ,η 2/βάθμια Εθελοντική Οργάνωση των Ελασσονιτών «ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και η Εθελοντική Οργάνωση «Πράσινη Κιβωτός»-Τρίκαλα , εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη για το γεγονός και την ειλικρινή συμπαράστασή τους προς τις οικογένειες των αξιωματικών που χάθηκαν άδικα , αλλά και προς τη μεγάλη οικογένεια των στελεχών του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Οι νεότερες ημερομηνίες των συναυλιών ,που δεν ακυρώνονται ,αλλά αναβάλλονται προσωρινά , θα ανακοινωθούν σύντομα .

* * * * * *

Μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας , του Δήμου Λαρισαίων και του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»
Η συναυλία-όνειρο «Βίρα τις άγκυρες» αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Γ. Μουζάκη
Συγκέντρωση τροφίμων Ελληνικών Επιχειρήσεων για τις ευπαθείς ομάδες

Μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδι, χορογραφίες και εικόνες θα ζήσουν όσοι βρεθούν στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ. ,για να παρακολουθήσουν τη μια και μοναδική συναυλία που θα δώσει η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην πόλη της Λάρισας ,αφιερωμένη στον μεγάλο μας μουσουργό Γιώργο Μουζάκη , με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για όλους και με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας .

Το σπουδαίο μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο , θέλουν να περάσουν οι συνδιοργανωτές της μεγάλης μουσικής βραδιάς για τον σπουδαίο Γιώργο Μουζάκη ,που δεν είναι άλλοι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων-Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct , το Περιφ. Ταμείο Ανάπτυξης και τη 2/βάθμια Εθελοντική Οργάνωση των Ελασσονιτών «ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»,που συνεργάζονται στενά για την υλοποίηση της σπουδαίας και εντυπωσιακής αυτής εκδήλωσης .

Οι στόχοι των Συνδιοργανωτών είναι πολλαπλοί και αφορούν :
1. την ενίσχυση ευπαθών ομάδων με τρόφιμα που παράγουν Ελληνικές επιχειρήσεις
2. την Εκδήλωση Τιμής προς τον μεγάλο Συνθέτη Γ. Μουζάκη
3. την ανάδειξη του έργου της Μπάντας ΓΕΝ
4. την προσφορά μiας υψηλού επιπέδου συναυλίας στο απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό της Λάρισας

Όλα θα είναι μαγικά σε μια συναυλία -σταθμό με σπουδαίους καλλιτέχνες

Η εκδήλωση ,που με μεγάλη χαρά φιλοξενείται από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας ,είναι μια σπάνια συναυλία-όνειρο υψηλής ποιότητας και αισθητικής ,από την περίφημη Μπάντα του ΓΕΝ ,τη οποία, μάλιστα, συνοδεύει ο Διευθυντής Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Πλοίαρχος ΠΝ κ. Μιχέλης Αναστάσιος .
Η πασίγνωστη ,εντός και εκτός Ελλάδος, Μπάντα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, θα αποτελείται από 35 μουσικούς και φέρνει μαζί της εξαιρετικούς ερμηνευτές -σολίστες (τη Λυρική Υψίφωνο Ευδοκία Μωϋσίδου ,τον τενόρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σταύρο Σαλαμπασόπουλο ,την Πέννυ Μπαλτατζή ,τον Σωτήρη Γραμματικό και τον Γιώργο Μπελίρη ) , υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Τσιλιμπάρη Γεώργιου -Πλωτάρχη ΠΝ .

Το πρόγραμμα της Μπάντας παρουσιάζουν η ηθοποιός Δήμητρα Κυρατσούδη και ο Γιώργος Μπελίρης .
Τη χορευτική και χορογραφική υποστήριξη της παράστασης έχει αναλάβει ο Richard Szilagyi (Νικητής του Dancing With The Stars 5 μαζί με τη Μορφούλα Ντόνα -Ολυμπιονίκη Ρυθμικής Γυμναστικής ), η Έφη Γιανναράκη και η Σχολή Χορού Dance Club Larissa ,ενώ την επιμέλεια βιντεοπροβολής έχει ο Γιώργος Τζήκας .

Θα ακουστούν τα ομορφότερα τραγούδια του σπουδαίου μας μουσουργού Γ. Μουζάκη ,όπως “Βίρα τις άγκυρες”, “παλιά μου γειτονιά”, “χρόνια σε περίμενα”, “η παλιοπαρέα”, “όπου κι αν πας να θυμάσαι”, “ένας φίλος”, “έχω απόψε ραντεβού”, “δεν πάω σπίτι μου απόψε” και πολλά άλλα.

Μια συνεργασία που κρατάει χρόνια

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού ,συνεργάζεται για 6η φορά με το πολυβραβευμένο Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» (έδρα Θεσσαλία-Ελλάδα ) ,που πήρε τη μεγάλη αυτή πρωτοβουλία και πραγματοποιεί τις συναυλίες σε όλη τη Θεσσαλία ,περνώντας έντονα κοινωνικά μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης ,συγκεντρώνοντας τρόφιμα Ελληνικών επιχειρήσεων για ευπαθείς ομάδες.
Ήδη ,με εντυπωσιακή επιτυχία ,πραγματοποιήθηκε η 1η συναυλία στο Βόλο στις 29/10/2015,όπου σημειώθηκε το αδιαχώρητο (ενισχύθηκε το Γηροκομείο, το Ορφανοτροφείο και το ϊδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες») , ενώ οι επόμενες δύο συναυλίες αφορούν τα Τρίκαλα (Παρασκευή 12/2/2016, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την «Πράσινη Κιβωτό» ) και φυσικά τη Λάρισα ( Σάββατο 13/2/2016 σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και το ΔΩΛ) ,με συνδιοργανωτές και στις δύο συναυλίες την Περιφέρεια Θεσσαλίας ,το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct και το Περιφ. Ταμείο Ανάπτυξης. Στο πρόσφατο παρελθόν το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» είχε διοργανώσει με τη Μπάντα του Ναυτικού συναυλίες στη Λάρισα (με την Π.Ε. Λάρισας) και Ελασσόνα το 2012 ,στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών το 2012 και στο Βόλο το 2015, με απόλυτη επιτυχία .
Πληροφορίες: . Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»-Πρόεδρος Κων. Σκριάπας Τηλέφ. 6974-881944 .

Add Comment