“Αλκυονίδες” με… 7 γκολ στην Ελασσόνα

ΠΟΕ -  (4)

Ήρθαν για τα καλά οι «Αλκυονίδες» ημέρες ποδοσφαιρικά και στην Ελασσόνα, αφού ο τοπικός Π.Ο.Ε., παρουσιάστηκε για ακόμη μία αγωνιστική ορεξάτος και αποτελεσματικός, και επικράτησε άνετα του ουραγού Ηρακλή Χάλκης με το επιβλητικό 7-0.
Οι γηπεδούχοι, που συνέχισαν ένα «σερί» καλών εμφανίσεων, έδειξαν από την αρχή του αγώνα, πως έψαχναν μια άνετη νίκη, κάτι που πέτυχαν. Εκτός από τα 7 γκολ, έχασαν και αρκετές ευκαιρίες για να μεγαλώσει ο δείκτης του τελικού σκορ. Οι φιλοξενούμενοι, αν και προσπάθησαν για κάτι καλό σε μια δύσκολη έδρα, σήκωσαν νωρίς…«λευκή πετσέτα».
Πάντως, με την απόδοση της και το αποτελεσματικό της παιχνίδι, η ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, και χειροκροτήθηκε από τους…λίγους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

[wpg_thumb]
Τα γκολ:

20΄: Ομαδική προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Ματούλα, που ξεφεύγει και από τα αριστερά με σουτ, ανοίγει το σκορ, γράφοντας το 1-0 .
27΄: Ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι, όταν η μπάλα βρίσκει το χέρι του Νταμήτρου, παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ματούλας και έκανε το 2-0 .
31΄: Συνεργασία των Ελασσονιτών, ο Τσένος δίνει τη μπάλα στον Ελευθεριάδη, και ο τελευταίος με ωραίο σουτ γράφει το 3-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
52΄: Πίεση του ΠΟΕ και ο προωθημένος Μπούσιας με σουτ κάνει το 4-0 .
63΄: Ο εξαιρετικός Ελευθεριάδης φρόντισε για το 5-0 .
66΄: Συνεχής η πίεση των γηπεδούχων. Από τα δεξιά προωθείται ο Κυρίτσης, δίνοντας στον δαιμόνιο Ματούλα, που με ωραίο σουτ γράφει το 6-0, κάνοντας τρία και τα δικά του τέρματα.
76΄: Κατέβασμα της μπάλας από τον πολύ καλό Κυρίτση, που προσπαθεί από τα δεξιά και σεντράρει. Ήταν η σειρά του δραστήριου Τσένου να γράψει με σουτ το τελικό 7-0 .

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Διαμάντης Χαρ., Καραμπούλας Θ., Πατέτσος Γ.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλ. Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Γκαραβέλης, Μπούσιας, Περτζιόνι, Συνάπαλος, Καραμάνος(62΄ Ντούφας), Κυρίτσης Αθ.(75΄ Ζυγογεώργος), Ελευθεριάδης(72΄ Καλτέκης), Ματούλας, Τσένος

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ(Σπ. Μούτσιος): Πράπας, Σταμάτης, Τζεμολάρι, Μόκας, Νταμήτρος, Τσακαβίτης(75΄ Γκουγκότης), Ραπτοτάσιος, Κατσιάνας(68΄ Ντραμπάκουλος), Συκαλιάς(60΄ Δεπάστας), Βογιατζής, Λιντέρης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment