Ευχές και γλέντι στη βασιλόπιτα του Α.Τ. Ελασσόνας

«Λιγότεροι κίνδυνοι το 2016» στους Αστυνομικούς
Του Γιάννη Μουκίδη

ΧΟΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2016 (13)

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα συναδέλφωσης, οι άνδρες – γυναίκες και το πολιτικό προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας αντάλλαξαν πρόσφατα τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά και έκοψαν τη βασιλόπιτα του 2016, στην ταβέρνα «Στου Θωμά».
Την βασιλόπιτα του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας ευλόγησε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, που, απευθυνόμενος στους αστυνομικούς, υπογράμμισε, χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω καλά το δύσκολο έργο που έχετε να διεκπεραιώσετε καθημερινά. Εύχομαι το νέο έτος να είναι έτος με λιγότερους κινδύνους και πειρασμούς και η χάρις του Θεού και του προστάτου σας Αγίου Αρτεμίου να συνοδεύει το έργο σας και να σας φυλάγει».
Με τη σειρά του, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου τόνισε: «Εύχομαι για υγεία προσωπική και οικογενειακή. Να δούμε με αισιοδοξία το 2016, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Η συνεργασία Αστυνομίας και Δήμου είναι άριστη. Εύχομαι, το 2016 να είναι χρονιά…με λιγότερη δουλειά για τους αστυνομικούς της περιοχής μας».
Ο «οικοδεσπότης» της βραδιάς – διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας Πέτρος Μουταφίδης, αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους και τους συναδέλφους αστυνομικούς, ευχήθηκε σε όλους για μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη. Τέλος, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας(Ε.Α.Λ), το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Μαντζανής με τις ευχές του κάλεσε τους αστυνομικούς συναδέλφους να είναι μονιασμένοι.
[wpg_thumb]
Το φλουρί της πίτας βρήκε ο αστυνομικός του Α.Τ. Ελασσόνας Απόστολος Τσαντήλας, τυχερό φλουρί που αντιπροσώπευε εικόνα της Παναγίας Ολυμπιώτισσας, εικόνα του Αγίου Αρτεμίου(από την Ε.Α. Λάρισας), δωροεπιταγή 30 ευρώ(από το Α.Τ. Ελασσόνας) και δωρεάν διαμονή 2 ατόμων για δύο ημέρες στον Άγιο Παντελεήμονα(προσφορά της Εθνικής Τράπεζας).
Ακολούθησε λαϊκό γλέντι – ξεφάντωμα, με την ορχήστρα του Θανάση Σαμόλαδου και όχι μόνο.
Στην όμορφη βραδιά της Αστυνομίας, έδωσαν το «παρών»:
Ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, οι αντιδήμαρχοι Διον. Μπαλούκας και Αναστάσ. Γκατζιούρας, η δημοτική σύμβουλος – πρ. αντιδήμαρχος Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα, ο δημοτικός σύμβουλος – πρ. αντιδήμαρχος Δημ. Έξαρχος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας Ελευθ. Μουλτσιάς, η διοικητής του Α.Τ. Λιβαδίου Μαρία Λεπιντάτου, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας(Ε.Α.Λ.) τα μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Μαντζανής, η δασάρχης Ελασσόνας Ζωή Φτίκα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας Δημ. Οικονόμου, μέλη των οικογενειών των αστυνομικών, κ.ά.

Add Comment