Συμμετοχή των εμπόρων στις κινητοποιήσεις με κλείσιμο καταστημάτων

20160202_115508 [800x600]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 όλοι οι φορείς εκπροσώπησης των εργαζομένων της χώρας και οι επιστημονικοί φορείς προχωρούν σε 24ωρη απεργία με κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στην εφαρμογή του προτεινόμενου ασφαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης.
Στα πλαίσια αυτής της κινητοποίησης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα για εμάς τους εμπόρους, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας,
Αποφάσισε ομόφωνα
Το καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.
Σύσσωμο το ΔΣ να διανείμει το έντυπο υλικό που αφορά τις κινητοποιήσεις σε όλες τις επιχειρήσεις, με εκπροσώπους των αγροτών.
Τη συμμετοχή όλων στις 12:00 το μεσημέρι στο συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας.
Την συμμετοχή στο πανελλαδικό πανεμπορικό συλλαλητήριο την ίδια ημέρα, 4 Φεβρουαρίου, στην έδρα της ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως, με την κάθοδο λεωφορείου που θα μεταφέρει τους συναδέλφους στην Αθήνα.
Την συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών & κτηνοτρόφων της Επαρχίας μας , που βάλλονται με τα νέα βάναυσα μέτρα που η κυβέρνηση και οι δανειστές προτίθεται να υιοθετήσουν, με αποτέλεσμα να δεχτούν καίριο πλήγμα, στα εισοδήματά τους με τον κίνδυνο να αφανιστούν.
[wpg_thumb]
Μέσα από τη συμμετοχή του εμπορικού κόσμου, εκφράζουμε την αγωνία μας για τους πληττόμενους ασφαλισμένους συναδέλφους μας στον ΟΑΕΕ, καθώς και όλων των ομάδων των εργαζομένων .
Πρέπει και η Κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, από την οικονομική επίθεση και στα όρια του οριστικού λουκέτου, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο, ο οποίος, κάθε φορά που λέει «δόξα τω Θεώ, επιβίωσα και πάλι» στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται κατά ριπάς νέες εκπλήξεις και προβλήματα «λερναίας Ύδρας» που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά του να κρατήσει την επιχείρηση του ανοικτή.

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας

Add Comment