Κέλλας για εκλογή Μητσοτάκη: “Μήνυμα ενότητας κόντρα στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ”

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

Εκατοντάδες χιλιάδες μέλη της ΝΔ απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη έχει γερές ρίζες στην ελληνική κοινωνία. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί, με τη συμμετοχή τους, έστειλαν αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας σε ολόκληρη τη χώρα. Μήνυμα ξεκάθαρο πως υπάρχει πλέον εναλλακτική απέναντι στην κυβέρνηση της πολιτικής εξαπάτησης και του λαϊκισμού.
Θέλω να συγχαρώ τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του και να δηλώσω πως θα αγωνιστώ στο πλευρό του δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις για να γυρίσει η παράταξη και η χώρα σελίδα.
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, γιατί απέδειξε με τον αγώνα και τη στάση του όλους αυτούς τους μήνες, πως δικαίως θεωρείται κεφάλαιο για την παράταξη.
Ο λαός της Νέας Δημοκρατίας με την ψήφο του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας. Μήνυμα ενότητας όλων των στελεχών, ώστε να αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά η λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ.
Από σήμερα η ΝΔ ανοίγει μια τεράστια ομπρέλα προστασίας των δικαιωμάτων κάθε ελεύθερου ανθρώπου, κάθε πολίτη που αγωνιά για το μέλλον της χώρας, της οικογένειας, και των παιδιών του, κάθε επαγγελματία που βασανίζεται στη δουλειά του, κάθε χαμηλόμισθου και συνταξιούχου που δεν έχει ελπίδα, κάθε νέου που βλέπει το μέλλον του στο εξωτερικό.
Από σήμερα η ΝΔ μετρά τα λάθη του παρελθόντος και με τον νέο πρόεδρο στην πρώτη γραμμή της μάχης, αφήνει στην άκρη, όλα όσα πλήγωσαν την ελληνική κοινωνία.
Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε όλους τους Έλληνες να σταθούν στο πλευρό μας για να βάλουμε οριστικό τέλος στις αιτίες της ελληνικής χρεοκοπίας.

Add Comment