Άφθονο γέλιο στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Άφθονο γέλιο στους πολλούς Ελασσονίτες που κατέκλυσαν την αίθουσα θεάτρου Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη προσέφερε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου η γνωστή και επιτυχημένη εδώ και χρόνια θεατρική παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» των Ρήγα – Αποστόλου η οποία παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Μια κηδεία που θα αποτελέσει την αφορμή για μια σειρά θανάτων όπου πρόσωπα και καταστάσεις θα μπλεχτούν σε ένα γαϊτανάκι παρεξηγήσεων που θα λυθεί με τον πιο ξεκαρδιστικό και απρόσμενο τρόπο επί σκηνής.

Συμμετείχαν με σειρά εμφάνισης οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Γιώργος Μπόζαρλης, Γιώργος Νταφούλης, Ελένη Κυράτσα, Δημήτρης Κατσαούνης, Γεωργία Ράπτη, Ξένια Τσιγάρα, Γιώργος Παπαχρήστος, Αφροδίτη Ξενοπούλου, Θανάσης Μπακαλούλης, Κατερίνα Χατζημαρκάκη. Βοηθός Σκηνοθέτη: Πατρούλα Χριστοδούλου, Μουσική επιμέλεια: Τσιονάς Αλεξ. & Τζούλη Μπούμπη, Επιμέλεια κίνησης: Φαίη Σούκου, Σκηνογραφία- Ενδυματολογία: Κυράτσα Ελένη, Μετασκευή Σκηνικών: Χονδρονάσιος Ιωάννης.

Η παράσταση φιλοξενήθηκε με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Προξενείου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετοράχης. Οι σύλλογοι ευχαριστούν το κοινό για τη θερμή ανταπόκριση, το χορηγό επικοινωνίας της παράστασης «Ράδιο Κιβωτός» καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Add Comment