Ψήφισαν πρώτα για τη Νέα Δημοκρατία στην Ελασσόνα!

«ΟΥΡΕΣ» ΚΑΙ «ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ» – ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΕΚΛΟΓΕΣ-ΝΕΑΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Μέσα σε ατμόσφαιρα συγκρατημένης αισιοδοξίας για καλύτερες μέρες στα Νεοδημοκρατικά «δρώμενα» και γενικότερα στα πολιτικά «δρώμενα» της χώρας αλλά και με απρόβλεπτα μεγάλη συμμετοχή ψηφοφόρων κύλησαν οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στην Επαρχία Ελασσόνας για την ανάδειξη του νέου αρχηγού.
Από ενωρίς το πρωί είχαν αρχίσει να σχηματίζονται έξω από τα εκλογικά κέντρα τα πρώτα «πηγαδάκια» αλλά και …οι πρώτες «ουρές» ψηφοφόρων, λίγα μέτρα πριν φθάσουν στις κάλπες για να κάνουν την επιλογή τους για νέο αρχηγό στο κόμμα. Κάλπες είχαν στηθεί στην Ελασσόνα, στην Κρανέα(Πνευματικό Κέντρο), στο πρ. δημαρχείο Λιβαδίου, στο πρ. δημαρχείο Ολύμπου(Καλλιθέα), στο πρ. δημαρχείο Σαρανταπόρου(«Χάνι Χατζηγώγου»), στο Βλαχογιάννι και στην πρ. κοινότητα Βερδικούσιας.
Ειδικότερα, στην Ελασσόνα, πολύς κόσμος από το πρωί, λίγο πριν τις 3 κάλπες που είχαν στηθεί στο Πνευματικό Κέντρο(στο χώρο της πρώην ΚΕΔΕ), με δεκάδες ψηφοφόρους να συνωστίζονται υπομονετικά και να περιμένουν τα διαδικαστικά…για να ακολουθήσει το «βόλι» στην κάλπη. Ουρές τις μεσημβρινές ώρες, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία δεκάδων ψηφοφόρων – γυναικών.
Σχετικά με τα της μεγάλης συμμετοχής στην ψηφοφορία, ενδεικτικό είναι ότι στις 3.30 το απόγευμα είχαν ήδη ψηφίσει στο εκλογικό κέντρο της Ελασσόνας 520 άτομα!
[wpg_thumb]
Χαρακτηριστικά τα λόγια στην «Ε» κάποιων «Νεοδημοκρατών»: «Δεν ήρθα να βγάλω αρχηγό. Ήρθα να ψηφίσω…για τη Νέα Δημοκρατία και ας βγει αρχηγός αυτόν που θέλει ο περισσότερος κόσμος. Όλοι τους γνωρίζουν καλά το που βαδίζει η ώρα». «Το ποιόν θέλω αρχηγό στη Ν.Δ., θα το πω μόνος μου μέσα στην κάλπη». «Δεν έχω λόγο να κρύψω πως στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές…δεν πήγα να ψηφίσω. Αλλά, σ΄ αυτή την ψηφοφορία δεν έχω λόγο να αρνηθώ».

Add Comment