Σε Ελασσόνα και Τύρναβο ο βουλευτής Γ. Κατσιαντώνης

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (1)

Την Κυριακή 03/01/2016 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Ακαδημίας Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας. Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γ. Κατσιαντώνης παραβρέθηκε στην εκδήλωση και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας εδώ και πολλά χρόνια πρωτοπορεί στα πολιτιστικά δρώμενα στην Ελασσόνα και τη Λάρισα διοργανώνοντας με επιτυχία πανελλήνιες εκδηλώσεις (όπως το 4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ – ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ) και συμμετέχοντας σε εγχώριες και διεθνείς πολιτιστικές εκδηλώσεις διαδίδοντας τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και τα τραγούδια σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου. Νιώθω περήφανος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου και πιστεύω ότι ο πολιτισμός και η παράδοση είναι αναξιοποίητος πλούτος της χώρας μας, αλλά και θύλακας ενότητας και κοινωνικοποίησης των πολιτών, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

[wpg_thumb]

Με το Σύλλογο Πολυτέκνων Τυρνάβου ο βουλευτής Γ. Κατσιαντώνης

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επίσκεψη του βουλευτή Ένωσης Κεντρώων Ν. Λάρισας στα γραφεία του συλλόγου πολυτέκνων Τυρνάβου όπου έγινε συζήτηση για τα προβλήματα των πολυτέκνων καθώς και για τα αιτήματά τους σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση βρίσκεται στο απόγειό της και το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.

Add Comment