«Χριστουγεννιάτικη Συναυλία» από τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 2015 ΔΕΚ [800x600]

Με την καθιερωμένη ετήσια μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία θα στείλει τις ευχές της μελωδικά η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων στο φιλόμουσο κοινό της πόλης. Η χορωδιακή εκδήλωση, την οποία διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΠΑΚΠΑ) Δήμου Φαρσάλων στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων.
Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων θα παρουσιάσει στους φίλους της χορωδιακής μουσικής μέσα από ένα πλούσιο και συνάμα χαρμόσυνο εορταστικό πρόγραμμα, βυζαντινούς ύμνους, γνωστές χριστουγεννιάτικες συνθέσεις από όλο τον κόσμο και κάλαντα από πολλές περιοχές της πατρίδας μας.
Στην εκδήλωση θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το νέο παιδικό τμήμα της δημοτικής χορωδίας με εξήντα (60) λιλιπούτειους χορωδούς. Το φωνητικό σύνολο δημιουργήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό τον περασμένο Οκτώβρη με σκοπό να φέρει σε επαφή με τον κόσμο της πολυφωνικής μουσικής νέες και νέους και να τους προετοιμάσει για να στελεχώσουν το μεγάλο τμήμα της χορωδίας.
Τα χορωδιακά σύνολα πλαισιώνει μικρό ορχηστρικό σύνολο αποτελούμενο από καθηγητές μουσικής και ταλαντούχους μαθητές. Τη διδασκαλία της χορωδίας και καλλιτεχνική διεύθυνση της παράστασης έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Add Comment