Εξόρμηση του Χ.Ο.Σ. Σπαρμού στο Λιτόχωρο

φαραγγι του ενιπεα

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου ο ΧΟΣ ΣΠΑΡΜΟΥ διοργανώνει εξόρμηση στο φαράγγι του Ενιπέα. Εκείνη την ημέρα διεξάγεται ο ορεινός αγώνας Χειμωνιάτικος Ενιπέας στον οποίο θα συμμετάσχουν και μέλη του Συλλόγου μας. Θεωρώντας ότι η ενθάρρυνση των αθλητών αποτελεί σημαντικό κομμάτι για τον αγώνα τους, η ομάδα εξόρμησης θα μεταβεί αρχικά στο σημείο εκκίνησης στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου και κατόπιν θα μεταβεί στην παλαιά μονή Αγίου Διονυσίου, όπου θα περπατήσει στο διεθνές μονοπάτι Ε4 κατά μήκος του φαραγγιού μέχρι το Άγιο Σπήλαιο που ασκήτεψε ο Άγιος. Έτσι, θα υπάρχει η δυνατότητα να θαυμάσουμε το υπέροχο φυσικό περιβάλλον και τα νερά του ποταμού, τις απότομες ορθοπλαγιές αλλά και να ενθαρρύνουμε τους αθλητές.
Η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά αυτοκίνητα. Ώρα αναχώρησης: 8:00 π.μ. από την πλατεία του Σπαρμού. Όποιος ενδιαφέρεται να ακολουθήσει την ομάδα και να προσεγγίσει το Λιτόχωρο από διαφορετικό προορισμό, η εκκίνηση του Αγώνα θα είναι ένα δεύτερο σημείο συνάντησης στις 10:00 π.μ.
Κατάλληλος εξοπλισμός: Σακίδιο πλάτης, αδιάβροχο μπουφάν (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες), σκούφος, γάντια, σνακ, νερό.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 6944 641873, Φουρκιώτης Κώστας

Add Comment