Μία ήττα και μία…ισοπαλία για την Ελασσόνα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά βόλεϊ Γυναικών που διοργάνωσε ο ΓΣΕ Ελασσόνας με άτυπη νικήτρια την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού, η οποία κέρδισε και τα 4 σετ με αντιπάλους τον Φιλαθλητικό και την  Ελασσόνα.
Η ομάδα του Γυμναστικού Ελασσόνας παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα..


Αρχικά στο 1ο παιχνίδι με τους Μακεδόνες παρουσιάστηκε ασύνδετη, με προβλήματα στην υποδοχή αλλά και στα τελειώματα των επιθέσεων της… τελείωσε μάλιστα το σετ με 12 λάθη συνολικά σαν ομάδα!!!.
Στο δεύτερο σετ ανέβασε την απόδοσή της αλλά και πάλι χωρίς να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της έχασε και το δεύτερο σετ.
Σίγουρα ήταν μία αναμενόμενη ήττα για την ομάδα της Ελασσόνας, αφού η φετινή ομάδα είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες, με διαφορετικούς στόχους και επιδιώξεις, και βρήκε απέναντί της έναν  αντίπαλο,  μεγαλύτερης κατηγορίας και πιο έτοιμο αγωνιστικά..
Στο 2ο παιχνίδι με την ομάδα του Φιλαθλητικού απέδωσε καλύτερο βόλεϊ , έγινε πιο ανταγωνιστική σαν ομάδα και κατά διαστήματα ικανοποίησε με την απόδοσή της .
Το 1ο σετ το κατέκτησε ο Φιλαθλητικός με 25-23, και το 2ο σετ η Ελασσόνα με 26-24..
Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα αφού θα ακολουθήσουν και άλλα φιλικά έτσι ώστε να βρει τον αγωνιστικό ρυθμό η ομάδα και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο ποιοτικά για την έναρξη του Πρωταθλήματος στις 12 Νοεμβρίου..
Η ομάδα βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας, που πέρα από τις προπονήσεις, περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια, για να βρει ρυθμό, να δημιουργηθεί από ένα μείγμα παλιών και νέων αθλητριών μια ομάδα, που αν αποδώσει βάση των ικανοτήτων της, θα καταφέρει να κερδίσει την παραμονή αλλά και να παρουσιάσει όμορφο βόλεϊ, στον κόσμο της.
Στο άλλο παιχνίδι οι Μακεδόνες κέρδισαν και τα 2 σετ αλλά η ομάδα του Φιλαθλητικού παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική  και μάλιστα το 2ο σετ θα μπορούσε και να το κερδίσει αφού ηττήθηκε με 26-24..
Μάλιστα οι δύο ομάδες  στο περσινό Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βρέθηκαν αντίπαλοι με τους Μακεδόνες να τερματίζουν στην 1η  και τον Φιλαθλητικό στην 5η  ..
Το Δ.Σ της ομάδας ευχαριστεί θερμά τις ομάδες ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ και ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ για την αποδοχή και συμμετοχή τους στο τουρνουά..

Σύνθεση της ομάδας της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ : (Παναγιώτου)  Μπούσια Χ, Μπούσια Σ, Δίρβα, Ιοβτσεβα, Πλιάκα, Γκέτσιου, Κασσελούρη, Ζιάκου, Τζιούργκανου, Αλμπάνη, Παναγιώτου,Κατσαρέ

Επόμενο τουρνουά το Σάββατο 8/10/2011 με τις ομάδες:
Αίαντας Ευόσμου,
Ε Α Λαρισας και
Ελασσόνα

Add Comment