Τζιτζικώστας: «Θα ξανακάνουμε την παράταξη μας μεγάλη και ελκυστική»

ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (3)

Στο Δημαρχείο Ελασσόνας βρέθηκε χθες στις 5.30 το απόγευμα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Θεσσαλία.
Εκεί, τον υποδέχθηκαν με θέρμη ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και μέλη και φίλοι του κόμματος.
Χαρακτηριστικά τα όσα επεσήμανε, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου μίλησε για λίγα λεπτά:
«Στις 22 Νοεμβρίου, εκλέγουμε που θέλει να πάει η παράταξη μας. Δεν έχουμε χρόνο, οι εξελίξεις τρέχουν, ο χρόνος είναι πυκνός. Στις εκλογές μας δεν κρίνουμε πρόσωπο. Κρίνουμε πολιτικές, τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσει η παράταξη. Ο κόσμος αν δει ότι η παράταξη έχει πραγματικά αλλάξει θα επιστρέψει στη Ν.Δ. Όλες οι κοινοβουλευτικές μάχες της Νέας Δημοκρατίας κερδίζονται. Δεν χάνουμε τις μάχες της Βουλής. Εάν έχω την εντολή σας, θα προχωρήσω αμέσως σε ριζικές αλλαγές. Με πολύ δουλειά και όχι με λόγια του αέρα. Εμείς θα αποδομήσουμε τον αντίπαλο. Δεν είμαι άνθρωπος που υπόσχεται, αλλά υπόσχομαι πως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών μας θα μείνουμε ενωμένοι. Θα ξανακάνουμε την παράταξη μας μεγάλη, ελκυστική, όπως την δημιούργησε ο εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Όσο για όσους αναρωτιούνται πως ένας 38άρης τραβάει μπροστά, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κανείς πίσω μου, δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός πίσω μου. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την θέλει την αλλαγή στη ΝΔ.».
[wpg_thumb]

Add Comment