Φ. Καραγκόγκος: “Κατέθεσα αγωγή εναντίον του κ. Β. Βαρνά”

ΔΕΥΑΕΛ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Αγωγή εναντίον του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής δημοτικής ομάδας κ. Βασίλη Βαρνά κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ κ. Φώτης Καραγκόγκος μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώτου για «ροζ τηλέφωνα στη ΔΕΥΑΕΛ» και πιο συγκεκριμένα για τη δήλωση του με την οποία επεσήμανε πως «Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με «φουσκωμένους» τηλεφωνικούς λογαριασμούς στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας. Λογαριασμούς πολλών χιλιάδων ευρώ, οι οποίοι μάλιστα προκλήθηκαν από κλήσεις σε αριθμούς υψηλής χρέωσης- 090- ή αλλιώς στα λεγόμενα «ροζ τηλέφωνα». Οι δε πληροφορίες, θέλουν τις συγκεκριμένες κλήσεις να έχουν γίνει από την προσωπική γραμμή του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης….»

Ο κ. Καραγκόγκος ζητάει να του επιδικαστεί το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ για ηθική βλάβη καθώς θίγεται η τιμή και η υπόληψή του ως οικογενειάρχης, επαγγελματίας, και δημόσιο πρόσωπο.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ σε σχετική του ανακοίνωση τονίζει τα εξής:

«Στο… συγκλονιστικό(!) θέμα των προηγούμενων ημερών όπου ο πρόεδρος μεταμεσονύκτια(!!) ικανοποιεί τις όποιες διαστροφές(!!!) του» σε βάρος της επιχείρησης και των Δημοτών, δεν αξίζει να κάνω κάποιο περαιτέρω σχόλιο. Κατέθεσα σήμερα αγωγή εναντίον του προσώπου που δημοσίως σπίλωσε το όνομά μου και τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.

Το προηγούμενο διάστημα έδωσα αναλυτικές εξηγήσεις και πληροφορίες στα όργανα του Δήμου για τα όσα είχαν προηγηθεί αλλά και για τα όσα ακολούθησαν, αναφορικά με την υπόθεση των περίεργων τηλεφωνημάτων από το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΕΛ.

Παρουσίασα στα αρμόδια όργανα όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τις ενέργειες που έγιναν από την πρώτη στιγμή, καθώς επίσης και αυτές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εμείς από την πρώτη στιγμή χειριστήκαμε το θέμα με την σοβαρότητα και την διακριτικότητα που χρειάζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Σκοπός μας δεν ήταν η απόκρυψη του συμβάντος αλλά η αποφυγή της σπίλωσης προσώπων όπως οι υπάλληλοι της υπηρεσίας και αυτό αποδεικνύεται από τις ενέργειες τις οποίες κάναμε για την διερεύνηση της υπόθεσης .
Δηλώνω πως επιζητώ την κριτική όσο σκληρή και αν είναι γιατί μας κάνει καλύτερους. Αηδιάζω όμως με την παραφιλολογία ιδίως όταν γίνεται για την ιδιωτική μου ζωή και διαδρομή για την οποία είμαι υπερήφανος και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν ούτε τώρα ούτε στο μέλλον να ασχοληθεί μ’ αυτήν χωρίς να υποστεί τις συνέπειες.

Ταυτόχρονα δημοσιοποιώ πλέον και τον σχετικό λογαριασμό που αφορά τα επίμαχα τηλεφωνήματα καθώς είμαι βέβαιος πως μια απλή ανάγνωσή του είναι ικανή να πείσει και τον πλέον δύσπιστο πως τα τηλεφωνήματα αυτά δεν μπορεί να έγιναν από ένα ανθρώπινο χέρι.

ΔΕΥΑ 4 [800x600]

Για να τελειώνουμε μια και καλή με όλους τους υβριστές, φανερούς μα και κρυπτόμενους, και πολύ περισσότερο για να στείλουμε μήνυμα στα γνωστά παράκεντρα που θέλουν την Ελασσόνα δέσμια του παρελθόντος, δηλώνω σε όλους τους τόνους πως τα «παιχνίδια» λαμβάνουν τέλος.
Και ο νοών νοείτο…»

Add Comment