Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 0-0

ΠΟΕ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (8) [800x600]

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, που δεν ανέδειξε νικητή, με λευκή ισοπαλία, ανάμεσα στον μαχητικό Π.Ο.Ε. και στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Αχιλλέα Φαρσάλων, παρακολούθησαν οι πολλοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ελασσόνας.
Οι «πιτσιρικάδες» ποδοσφαιριστές του «ψυχωμένου» ΠΟΕ, που παρουσιάστηκε με αρκετές και σοβαρές ελλείψεις, υποχρέωσαν τον «έμπειρο» Αχιλλέα Φαρσάλων να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς στην Ελασσόνα, μετά από πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν και οι δύο ομάδες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων έως και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.
Οι φιλοξενούμενοι, που διατήρησαν την υπεροχή κυρίως στο α΄ ημίχρονο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να φύγουν με νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά η μαχητικότητα των Ελασσονιτών(…που έχασαν και αυτοί ευκαιρίες) και η κρίσιμη εξαιρετική απόδοση του γκολκίπερ Μιγδάνη ήταν καθοριστική για την ισοπαλία.

Φάσεις – ευκαιρίες

9΄: Ο Βούλγαρης των φιλοξενουμένων εκτελεί φάουλ και το κοντινό σουτ του Καραγιάννη φεύγει άουτ.
14΄: Νέα προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Αχιλλέα, αλλά την τελευταία στιγμή σε επικίνδυνη θέση, ο Τσανάκας κόβεται από τον Γκαραβέλη.
16΄: Από επικίνδυνη θέση, ο Ματούλας εκτελεί φάουλ, αλλά το καλοζυγισμένο σουτ φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Φαρσάλων.
29΄: Αδύναμο σουτ του δραστήριου Ντούφα του ΠΟΕ από καλή θέση φεύγει άουτ.
32΄: Εκτέλεση φάουλ – σέντρα από τον Βούλγαρη και η κεφαλιά του Τσανάκα φεύγει μόλις άουτ.
34΄: Λάθος των αμυντικών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Γρηγορίου, που από δεξιά σεντράρει, και η κεφαλιά του Μαλάκου φεύγει μόλις άουτ από την εστία του Μιγδάνη.
35΄: Η πίεση των Φαρσαλινών συνεχίζεται. Ο Βούλγαρης μόνος με τον Μιγδάνη σουτάρει, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ του ΠΟΕ αποκρούει προσωρινά σωτήρια και στη συνέχεια μπλοκάρει την μπάλα.
39΄: Οργανωμένη προσπάθεια των φιλοξενουμένων. Ο Νεμπεγλέρας πασάρει στον Γρηγορίου που γυρίζει τη μπάλα και η επικίνδυνη κεφαλιά του Τσετιροκλή…βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ και φεύγει άουτ.
56΄: Σέντρα – σουτ από δεξιά του δραστήριου Κυρίτση Ιωάν. του ΠΟΕ …κτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκικούδη και φεύγει άουτ.
61΄: Δυνατό σουτ του Ματούλα φεύγει άουτ
66΄: Συνεχίζεται η πίεση των γηπεδούχων. Το ευθύβολο σουτ του Ματούλα φεύγει μόλις άουτ.
73΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Φιλιππούλη των φιλοξενουμένων, σε επικίνδυνη θέση. Το έξυπνο σουτ που περνάει τον «τοίχο» του ΠΟΕ, αποκρούεται σωτήρια με ωραία προσπάθεια από τον εξαιρετικό Μιγδάνη, που χειροκροτείται.
76΄: Ο Φιλιππούλης σεντράρει από τα αριστερά και η κεφαλιά του Ζαγγανά από επικίνδυνη θέση φεύγει άουτ.
80΄: Σουτ του Φιλιππούλη φεύγει μόλις άουτ.
89΄: Το επικίνδυνο φάουλ – σουτ του δραστήριου Βούλγαρη φεύγει άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Αγγελούλης, Νίκζας, Αρχοντής.
[wpg_thumb]

Οι συνθέσεις

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Γιώργος Καλτέκης): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Νταμπώσης, Περτζιόνι, Συνάπαλος, Γκαραβέλης, Κυρίτσης Αθ., Ντούφας (80΄ Ζυγογεώργος), Καραμάνος (92΄+ Θεμελής), Ματούλας (93΄+ Μηνάς), Καρυπίδης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ((Γιάννης Μπουρνάκας): Γκικούδης, Καραμπούζης, Φιλιππούλης, Τσανάκας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Τσετιροκλής, Κομισόπουλος(58΄ Μπένος), Μαλάκος(71΄ Ζαγγανάς), Γρηγορίου(56΄ Μπλατσέρι), Βούλγαρης.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Π.Ο. Ελασσόνας ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους για την παρουσία και την συμπαράσταση τους σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα.
Ακόμη, ευχαριστεί το καφέ – μπαρ «SANTE» για την δεξίωση που παρέθεσε στους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον φυσιοθεραπευτή Γιάννη Παπαποστόλου, για την φροντίδα του στην αποκατάσταση του προβλήματος, που αντιμετώπισε ο ποδοσφαιριστής Μιχούλης.

Πολλές οι παρουσίες ποδοσφαιριστών, αθλητικών παραγόντων από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Λάρισας στον αγώνα της Ελασσόνας.

Δεν πέρασε απαρατήρητη η άμεση αντίδραση των μελών της διοίκησης, του πάγκου και ποδοσφαιριστών του ΠΟΕ, που στο 79΄ έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον «αντίπαλο» ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Φαρσάλων Τσανάκα, που τραυματίστηκε στον ώμο. Συμπεριφορές, που…σίγουρα δεν διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment