Κατσιαντώνης: “Η 28η Οκτωβρίου εμπνέει τις γενιές των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο”

katsiantonis

Ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων κ. Γιώργος Κατσιαντώνης, μετά τη μαθητική παρέλαση για την επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940, που παρακολούθησε στη Λάρισα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Είναι πολύ σημαντικό να τιμούμε τη μνήμη όσων πολέμησαν ηρωικά για την πατρίδα. Ειδικά στην επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 γιορτάζουμε τον ηρωισμό ενός ολόκληρου λαού που αντιτάχθηκε στις δυνάμεις του φασισμού και αποτέλεσε πρότυπο θάρρους και αγωνιστικότητας σε όλη την Ευρώπη.

Το παράδειγμα της 28ης Οκτωβρίου του 1940 εμπνέει από τότε μέχρι σήμερα όλες τις γενιές των Ελλήνων, όπου και αν βρίσκονται, σε όλο τον κόσμο.

Ως νέος βουλευτής του νομού Λάρισας παρέστην στην παρέλαση της Λάρισας και παρακολούθησα τα μαθητικά τμήματα να τιμούν τους αγωνιστές του 1940. Θα ήθελα να συγχαρώ τις μαθήτριες και τους μαθητές για τη συμμετοχή τους, καθώς και τους εκπαιδευτικούς για το έργο τους.”`

Ο κ. Κατσιαντώνης δεν παρέστη στην παρέλαση της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Ελασσόνας, καθώς δεν έλαβε πρόσκληση από το Δήμο Ελασσόνας να παραστεί στις εκδηλώσεις, γεγονός που πιθανόν να οφείλεται σε υπηρεσιακή παράλειψη.

Add Comment