Δυναμική συνέχεια για τις “Ολυμπιώτισσες”

ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ (3)

Ως δώρο γενεθλίων οι Ολυμπιώτισσες χάρισαν μία νίκη στον προπονητή τους Νίκο Οικονόμου κερδίζοντας σε φιλικό αγώνα την ομάδα των Μετεώρων Καλαμπάκας (Γ΄ Εθνική). Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο της Ελασσόνας και έληξε 2-1.

Το πρώτο γκολ σημείωσε η Σανίδα Ευαγγελία με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ το δεύτερο η Γκαραγκουνούλη Ευαγγελία με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Οικονόμου ευχαριστημένος τόνισε πως: «σημαντικό είναι ακόμη και στα φιλικά παιχνίδια η επίτευξη καλών αποτελεσμάτων για την καλή ψυχολογία των αθλητριών, ώστε να μπορούμε να προχωρούμε με αισιοδοξία εν όψει και του Πρωταθλήματος που ξεκινάει αρχές Νοεμβρίου! Καλούμε τον κόσμο της επαρχίας μας να είναι κοντά στην προσπάθεια που κάνουμε και τη φετινή αγωνιστική χρονιά.»

Από την πλευρά της Διοίκησης αναφορικά με τα θέματα που προκύπτουν σε σχέση με την οργάνωση της ομάδας επισημάνθηκε πως: «κάθε αρχή είναι και δύσκολη, προσπαθούμε να κάνουμε το σωματείο υγιές και αυτό φυσικά απαιτεί μεγάλο κόστος και χρόνο. Επιπλέον, προβάλλει ως άκρως επείγον και σημαντικό η πόλη μας να αποκτήσει ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις».

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ακολουθεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για τις Ολυμπιώτισσες παίζοντας με την ομάδα του Μαγνησιακού (Β΄ Εθνική) στο Δημοτικό Στάδιο της Ελασσόνας στις 15:00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου: 6974.728.071
Γραφεία Συλλόγου: 24930-25.448 & 6974.13.82.97

Μέρες και ώρες λειτουργίας του Συλλόγου
Δευτέρα, Παρασκευή: 18:30 – 22:30
Τετάρτη: 10:00 – 14:00

Add Comment