Εγκαίνια για το παρκέ του Κλειστού της Ελασσόνας

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: «ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΖΩΗΣ» – «ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ»
Του Γιάννη Μουκίδη

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΚΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (2)

Με τον πιο επίσημο τρόπο το πολυσυζητημένο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου της Ελασσόνας ήδη παραδόθηκε για χρήση στους συλλόγους, στους αθλητές και τη νεολαία της περιοχής.
Λίγο μετά την ολοκλήρωση του τελικού(μεταξύ Ολυμπιακού – Άρη) του τουρνουά βόλεϊ, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας, έγιναν τα εγκαίνια του έργου.
Προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον αρχιερατικό επίτροπο της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος – πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Παπαγεωργίου.
[wpg_thumb]

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Μιλώντας, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου επεσήμανε, ανάμεσα στα άλλα: «Ένα όνειρο 19 χρόνων, η κατασκευή του παρκέ στο Κλειστό της Ελασσόνας, γίνεται πραγματικότητα, με την αμέριστη βοήθεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, που αφουγκράστηκε το αίτημα των Ελασσονιτών, των ομάδων, των παραγόντων και έβαλε πλάτη ώστε σήμερα να καμαρώνουμε όλοι για αυτό το σημαντικό έργο. Τον ευχαριστώ δημόσια. Θέλω ακόμη να θυμίσω πως πριν χρόνια με πρωτοβουλία της εφημερίδας «Αναγνώστης» και με τη βοήθεια των αθλητικών παραγόντων της περιοχής Ζήση Δότα και Αχιλλέα Κίτσα είχαμε ξεκινήσει επαφές και πήραμε πρωτοβουλίες για να προχωρήσει το έργο. Με αυτό το έργο, που δίνει άλλη διάσταση στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, οι απαιτήσεις όλων ανεβαίνουν ώστε στην πορεία να φιλοξενούνται στην περιοχή μας μεγάλες διοργανώσεις και αθλητικά γεγονότα σαν το τουρνουά του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας, που όλοι μας χαρήκαμε. Το έργο θα αποτελέσει κίνητρο για την νεολαία της περιοχής για μεγαλύτερες επιτυχίες. Όταν Δήμος και Περιφέρεια αγωνίζονται από κοινού και συνεργάζονται μπορούν να πετύχουν πάρα πολλά πράγματα».

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Με τη σειρά του, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε: «Για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής. Γιατί ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Γιατί δημιουργεί ανθρώπους του μέλλοντος, δυνατούς και ισχυρούς, συνεργατικούς, ανθρώπους που μπορούν να αγωνιστούν, να παλέψουν, που να ξέρουν να κερδίζουν και να χάνουν, αλλά που να ξέρουν και να συνεργάζονται, που να ξέρουν να πέφτουν και να σηκώνονται, που να ξέρουν να φθάνουν στην επιτυχία με πειθαρχία και συνεργασία. Το έργο αυτό το κάναμε σε συνεργασία με τον δήμαρχο Ελασσόνας και είναι προσφορά στη νεολαία της περιοχής, που το είχε ανάγκη. Που θα μπορεί πια να γυμνάζεται και να αγωνίζεται με ασφάλεια, χωρίς τραυματισμούς. Είναι μια νέα μεγάλη μέρα στην περιοχή, αφού με αυτό το έργο ανοίγει ο δρόμος και για μεγάλες διοργανώσεις, σαν κι αυτή που έκανε ο Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας, σαν άλλες μεγαλύτερες.
Η νεολαία της περιοχής το είχε ανάγκη και αγωνιούσε ρωτώντας συνέχεια που είστε; Και σήμερα είμαστε εδώ, παραδίδοντας αυτό το μεγάλο έργο. Από αυτό το Κλειστό θα μεγαλώσουν και θα περάσουν πολλές γενιές. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η καλή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση πάντοτε φέρνει καρπούς».
Ακολούθησε, το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων, που πλαισίωναν αθλήτριες του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας και βέβαια οι ομάδες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά.
Παρόντες ακόμη, εκτός των παραπάνω, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Απόστολος Μπέμπης, οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας κ.κ. Διονύσης Μπαλούκας, Δημήτρης Λέκκας, Χρυσούλα Προβίδα, σύσσωμη η διοίκηση του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας με τον πρόεδρο της κ. Δημήτρη Σαμόλαδο, αθλητικοί παράγοντες και αθλητές και πολλοί φίλοι του αθλητισμού.

Add Comment