Θεατρικό δρώμενο αφιερωμένο στο Σαραντάπορο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ  ΣΤΟ  ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ_html_64ba8c64

Αφιέρωμα στο Σαραντάπορο ήταν το θεατρικό δρώμενο «Ένας ξένος στο χωριό μας», με την ευθύνη και τη συγγραφική επιμέλεια του Δημήτρη Ντάλλα, που παρουσίασε η Μαρία Ράπτη. Τη χορωδία συντόνισε η Πόπη Ράπτη, το χορευτικό ο Δημήτριος Γκουντρουμπής, στην απαγγελία ήταν η Άννα Ντίγκα και στον ήχο ο Θάνος Ντάλλας. Τους ρόλους ερμήνευσαν με ξεχωριστό τρόπο ό Λάμπρος Λαβαντιώτης(Κουτσιόμπελας), ο Λάζαρος Καραμήτσιος, και ο Γιάννης Σιδέρης. Στο τραγούδι συμμετείχαν ο Θωμάς Γκουντρουμπής και ο Ζιάκας Απόστολος.
Ο Σύλλογός Απανταχού Σαρανταποτιτών, παρουσίασε τις ολοκαίνουριες στολές και δια του προέδρου του Γιάννη Ντάλλα του Αθανασίου, τιμήθηκαν ο Αυγερίδης Γεώργιος, ο Γιάννης Ντάλλας του Διονυσίου, καθώς και τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου. Ακολούθησε το χορευτικό των μικρών κοριτσιών που παρουσίασε η Μαριάννα Βαίτση και επιμελήθηκαν η Φωτεινή Κλεισιάρη, η Βασιλεία Βαίτση και στον ήχο ο Γ. Σιδέρης. Όλα τα κορίτσια ήταν υπέροχα, την παράσταση όμως έκλεψε η μικρή Αριέτα. Υπήρχε συγκίνηση, υπέρμετρη αγάπη και το πάθος που βγήκε ήταν έκδηλο.
[wpg_thumb]
Ήταν μια όμορφη βραδιά για το Σαραντάπορο, που θα τη ζήλευαν εκείνοι που το κάνουν επάγγελμα. Ο κόσμος κατέκλυσε την πλατεία και διαπίστωσε για άλλη μια φορά πως υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους μέσα από την καρδιά τους.

Add Comment