Στα έργα για την Εμποροπανήγυρη της Ελασσόνας ο Ευαγγέλου

Ευαγγέλου - Λέκκας παζάρι Ελασσόνας

Στα έργα διαμόρφωσης του χώρου όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Εμποροπανήγυρη Ελασσόνας βρέθηκε ο δήμαρχος κ. Νίκος Ευαγγέλου συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δημήτρη Λέκκα.

Ο κ. Ευαγγέλου, αφού επισκέφτηκε όλα τα υπό κατασκευή έργα στο χώρο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μετά από χρόνια και πολλά παράπονα κατοίκων, εμπόρων και επισκεπτών της εμποροπανήγυρης στην πόλη της Ελασσόνας, διαμορφώνουμε φέτος ειδικούς χώρους που θα φιλοξενήσουν νέα WC καθώς και ειδικές ντουζιέρες, ώστε να μην παρατηρηθούν φέτος φαινόμενα που δεν τιμούν κανέναν, πόσο μάλλον την πόλη της Ελασσόνας.

Ταυτόχρονα προχωρούμε στην κατασκευή ειδικών φρεατίων με στόχο να βελτιώσουμε την αποχέτευση της περιοχής, δίνοντας έτσι λύση σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει τον προγραμματισμό των δράσεων και των παρεμβάσεων της ώστε κάθε χρόνιο πρόβλημα να βρίσκει τη λύση του, στο πλαίσιο του εφικτού και δεδομένης της οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει όλοι οι δήμοι της χώρας.

Η εμποροπανήγυρη της πόλης θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Συνεχίζουμε ασταμάτητα τη δουλειά, τιμώντας έτσι την εντολή των πολιτών της Ελασσόνας.

Add Comment