Επιτυχημένα και φέτος τα Δρυανοβίτικα στο Δρυμό

ΔΡΥΑΝΟΒΙΤΙΚΑ 2015 (1)

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν και φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις 19-20 Ιουλίου 2015, προς τιμήν του Προφήτη Ηλία στην τοπική κοινότητα Δρυμού Ελασσόνας, που διοργανώθηκαν από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν όλα τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο της κ. Ευαγγελία Στατήρη (παιδικό, νεανικό, εφηβικό και ενηλίκων) που παρουσίασαν παραδοσιακού χορούς από τη Θεσσαλία, Μικρά Ασία, Θράκη και την Ήπειρο, καθώς και οι ορχήστρες του Γιάννη Ζιάκου και του Θανάση Σαμόλαδου.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος Ευαγγέλου, οι Αντιδήμαρχοι Ελασσόνας κ. Αστέριος Στούπας και κ. Ανέστης Σερετίδης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δρυμού κ. Παναγιώτης Αρσένης και σύσσωμο το Τοπικό Συμβούλιο, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Γκατζιούρας, Αιρετοί του Δήμου Ελασσόνας, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.
[wpg_thumb]
Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ. Δρυμού θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νο Αγοραστό, τον Δήμο Ελασσόνας και τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Ευαγγέλου. Τους χορευτές και τη χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου κ. Ευαγγελία Στατήρη για την άριστη εμφάνισή τους. Τους Συλλόγους: Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας, Σύλλογος Κρανιωτών Ν. Λάρισας «Η Ξηροκρανιά», Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας και Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Ελασσόνας. Όλους τους Εθελοντές και τους Χορηγούς που στέκονται δίπλα μας σε τόσο δύσκολους καιρούς και σε όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν τις εκδηλώσεις μας.
Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δήμου Ελασσόνας.

Add Comment