Μοιραία πτώση από δέντρο για 62χρονο στο Λουτρό Ελασσόνας

Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 1

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Πέμπτης 62χρονος σε αγροτική τοποθεσία στο Λουτρό Ελασσόνας, πέφτοντας από δέντρο!
Όλα συνέβησαν, προχθές γύρω στις 6 το απόγευμα, στην αγροτική τοποθεσία «Ποταμιά» του Λουτρού Ελασσόνας, κοντά στο χωριό Παρασκευή Δεσκάτης(στα όρια των Νομών Λάρισας και Γρεβενών), όταν ο άτυχος Ευθύμιος Νικ. Πλάτανος βρισκόταν με τον γιό του στο κτήμα του και ασχολούμενος με αγροτικές εργασίες, ανεβασμένος σε αγριοαχλαδιά, κλάδευε το δέντρο.
Προφανώς από έλλειψη προσοχής χάνοντας την ισορροπία του, έπεσε στο έδαφος από ύψος 3,5 μέτρων. Είχε την ατυχία, πέφτοντας, το σιδερένιο πασαλάκι της περίφραξης να «καρφωθεί» στο λαιμό του, κάτι που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία, τραυματίζοντας τον θανάσιμα(όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια)!
Αμέσως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του τραυματία, με Ι.Χ. μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κοντινότερο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης Γρεβενών, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ο Ευθύμιος Πλάτανος, γνωστός και αγαπητός στη γενέτειρα του, ήταν παντρεμένος και αφήνει πίσω του 2 παιδιά καθώς και εγγόνια. Το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο 62χρονο είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Γιάννουλη Λάρισας.

Add Comment