«Πρεμιέρα» για το super market ΑΒ Βασιλόπουλος στην Ελασσόνα

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ – ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ (5)

«Πρεμιέρα» χθες το πρωί για το super market «ΑΒ Βασιλόπουλος» στην πόλη της Ελασσόνας, που άρχισε και επίσημα τη λειτουργία του με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της γνωστής αλυσίδας ΣΜ, που έγιναν με την παρουσία των τοπικών αρχών και πολλών καταναλωτών.
Το νέο σύγχρονο κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Ελασσόνας, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 7, δίπλα από τη μικρή διαμορφωμένη πλατεία, στο κτίριο όπου παλαιότερα στεγαζόταν το σούπερ – μάρκετ «Λάρισα».
Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, που ευχήθηκε καλές δουλειές, υγεία και δύναμη στους υπευθύνους και στους εργαζομένους του καταστήματος.
[wpg_thumb]
Καλωσορίζοντας τις αρχές και τον κόσμο, ο υπεύθυνος του δικτύου της ΑΒ Βασιλόπουλος Δημήτρης Πρίντζιος, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, στάθηκε στη φιλοσοφία και στο πνεύμα της λειτουργίας των καταστημάτων της ΑΒ, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα παρέχουμε στους πελάτες μας και στο καταναλωτικό κοινό της περιοχής τρόφιμα πολύ υψηλής ποιότητας, στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον, με άριστες συνθήκες διακίνησης και διατήρησης των τροφίμων, με αυστηρούς ελέγχους κατά την παραγωγή τους. Στόχος μας να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, να έχουμε καλύτερες τιμές στην μεγάλη αγορά της περιοχής Ελασσόνας. Όπλα μας είναι η εξυπηρέτηση του καταναλωτή με ευγένεια και χαμόγελο. Το κατάστημα της Ελασσόνας είναι ένα καλοστημένο κατάστημα με φρέσκα προϊόντα, που…θα σε μιλούν και θα σε προκαλούν να τα αγοράσεις. Θα είμαστε κοντά στον τόπο και στα τοπικά προϊόντα, κοντά στους ντόπιους παραγωγούς. Φροντίδα για την οικογένεια, αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο, με προσφορές…».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο super market «ΑΒ Βασιλόπουλος» της Ελασσόνας ήδη άρχισαν να εργάζονται συνολικά 35 άτομα.
Στα χθεσινά εγκαίνια παρευρέθηκαν:
Ο Περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο πρόεδρος του Δημοτ. Σύμβουλίου Αντώνης Μπίσμπας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αυτοδιοικητικοί, στελέχη και εργαζόμενοι της «ΑΒ Βασιλόπουλος», εκπρόσωποι του επαγγελματικού κόσμου της περιοχής και πολύς κόσμος.

Add Comment